Eh da i ja kazem koju,ne znam dal ce bit pametna,al et da se ubacim
Prvo ovaj zadnji scanerov post,istina za plakate i najavu,bukvalno samo ekipa sa foruma zna za rejsove,evo ja prvi prije dvije godine kad je bio rejs kod nas u Brckom eee saznao za rejs dan prije od Esmira iz Gradacca,slucajno mi momak preko msn-a reko,nevejrovatno znaci,a zivim u Brckom jbt,u centru grada i nigdje ni jedan vid najave nisam vidio.
Ista stvar i danas,mislim da sam na bht-u jedini aktivan clan iz Brckog i kao takav uglavnom sam jedini koji je informiran kad je koji rejs,te pozivam ljude i obicno ih se najavi dvajs da ce ici,na kraju nas bude maksimlano dva,tri auta.
Dalje,necu davat nikakve prijedloge,s tim da se od svih dosadasnjih prijedloga slazem sa ovim da se treba obogatit taj hepening,samo 402 i db eventualno i styling nije nesto,Osijecani su ubacili mnostvo toga,al zato i imaju rezultate,velika posjecesnost i u svakom trenutku se nesto dogadja,nikad ti dosadno nije,dvodnevni dogadjaj,navece dopustaju i rostilj i opijanje na pisti,sto itekako pozdravljam
Dalje,za ubacivanje visih klasa,i to se slazem,istina jest da jednom kad se proba postajes navucen,evo uzimam prvog sebe ko primjer,uzeo sam Hondu nedavno,na proljece,vozio u Zivinicama 16 klasu,zagrizao debelo za 402 i eto sad na sljedecim Zivinicama dolazim pripremljen za 15 klasu i nadam se da cu vozit niskih 15,no o tom po tom.
Slazem se jos i sa Trizom,Skenerom,Zelom za ono potezanje na ulicanama,to je stvarno u zadnje vrijeme prava rijetkost,kad sam tek polozio svake sedmice dvije-tri trkice,a sad,pa ne sjecam se stvarno zadnjih 2-3 mjeseca da sam se i skim potegno,sem sa drugovima i to. Ne znam,ljudi aman izgubili interes,stvarno mi nejasno :S
Eto ,toliko od mene,nista pemtno kao sto rekoh,uglavnom sam se samo slagao sa odredjenim ljudima