erol_brcak je napisao(la):
Fakat dzabe napadate momka,jos bi ga Igy i banovo,e jbg sad. Nekima je smetalo valjda sto je uzeo previse maha pa poceo pricat kako ce jednom probat organizovat nesto,opet ne vidim zasto bi ga neko banovo zbog toga.
A i sto se tice Zele,primjetio sam nesto, Zela brate nisi isti ko na pocetku,u zadnje vrijeme si posto bas drzak sa svojim komentarima.
Vazda je bio drzak, nisu svi primijetili... davno sam to ja napisao. Baš bi ga volio upoznati, da vidim jel' stvarno ovakav lik kao na forumu, ili se iza ove njegove drskosti krije neko neiživljeno nevinašce sa posljedicama iz djetinstva.
I za Gocu sam na pošetku mislio da je lik seronja i ništa više koji laje po forumu, ali nije istina, lik je isti i u stvarnom životu i bez dlake na jeziku je, što je pozitivno
nije onaj koji laje ovdje, a uživo drugi lik.
Što se tiče ovih zaebancija u temi, svašta se napisalo... malo tog pozitivnog... a trebali bi svi zajedno raditi na tome da bude bolje za sve... iako ne vozim utrke, ispratim ih skoro sve kao gledatelj, dođem i navijam, roštilj, druženje... i vazda ću sigurno dok ne budem kupio auto konkretno da se mogu takmičiti.