Član
ja ne stigoh danas,,sam sam kriv,,ugl sutra 100 % ako banka bude radila idem uplatiti
pioneer_09 je napisao(la):tek sada sam vidio ovu temu... svaka cast za ovo... moj stari je svakako planirao da nosi namirnice porodici, ali i ja cu u ovo dan dva odvojiti od sebe i uplatiti na racun... ipak treba pomoci porodici jer kao sto neko rece na sta sve bacamo pare a ljudi nemaju sta da jedu.... zalosno ali to je nasa stvarnost... tako da ja uplacujem 10000%... i kad bude trebalo ici do porodice mogu i ja ici nije problem:icon_biggrin: i ja cu vidjeti ako koja tv kuca bude mogla doci i snimiti, samim tim bi sigurno jos neke ljude probudili i pokazali im da treba pomoci i ja cu sutra da vidim od rodjaka i rodice garderobe ako imaju sta viska pa da to skupim pa mogu sa nekim sa foruma odnijeti to....
selmirkk je napisao(la):ljudi ja sam danas bio kod te porodice oni zaista zive u neljuskim uslovima ja sam odradio zaista veliki posao sakupio sam hrane u vrijednosti oko 600 km nije moglo stati sve u moje auto,sakupilo se i odjece zaista puno,¸školskog pribora,a i novca sam sakupio 250 KM ljudima zaista treba pomoci jer da odete i provedete samo sat vremena tamo bilo bi vam sve jasno.Ne bih da me shvatite kao da se nesto hvalim nego da se zaista potrudite i pomognete toj porodici narocito onim djevojcicama koje su prekrasne..Naravno ni ja to nisam mogao sam i zahvalan sam svim ljudima koji su sudjelovali u tome a bilo ih je mnogo ali za sve treba malo truda,isplati se vidjet cete jer ja sam danas presretan....Zato dajte SAMO NAPRIJED.........
selmirkk je napisao(la):ljudi ja sam danas bio kod te porodice oni zaista zive u neljuskim uslovima ja sam odradio zaista veliki posao sakupio sam hrane u vrijednosti oko 600 km nije moglo stati sve u moje auto,sakupilo se i odjece zaista puno,¸školskog pribora,a i novca sam sakupio 250 KM ljudima zaista treba pomoci jer da odete i provedete samo sat vremena tamo bilo bi vam sve jasno.Ne bih da me shvatite kao da se nesto hvalim nego da se zaista potrudite i pomognete toj porodici narocito onim djevojcicama koje su prekrasne..Naravno ni ja to nisam mogao sam i zahvalan sam svim ljudima koji su sudjelovali u tome a bilo ih je mnogo ali za sve treba malo truda,isplati se vidjet cete jer ja sam danas presretan....Zato dajte SAMO NAPRIJED.........
arminnn je napisao(la):moze li se iz inostranstva uplatit na ovaj broj ziro racuna
muha je napisao(la):samo dodjite do mene ako vam nije problem pare, hrana nista nije problem... al nemam vremena ***em mu vrijeme..