Član
RE: Obavezno
Ne vjerujem da ova porodica ima ikakav ziro racun jer su rekli " ne trazimo novac nego nam je samo potrebna hrana i ogrev"...ja fkt ne mogu ni da zamislim kako je tim ljudima po ovoj zimi bez grijanja struje hrane i u onoj kolibici u kojoj zive.
zen3dom je napisao(la):pozovi tv na kojem je bila emisija o njima, neka ti oni daju broj ziro racuna jer imaju sigurno, ili njihov ili sto oni skupljaju donacije, postavi ga pa da pomognemo kako....
Nisam gledao emisiju ali nazalost kod nas je sve vise i vise ljudi kojima treba pomoc, ja ih znam par i pomognem kad mogu kako, cak znam i zenu koja zivi u centru sarajeva a nema struje u kuci, opstina joj ne da prikljucak iako sve papire ima i nasla donaciju za prikljucak, ali djaba, neko se naklatio pa ne da....
Ne vjerujem da ova porodica ima ikakav ziro racun jer su rekli " ne trazimo novac nego nam je samo potrebna hrana i ogrev"...ja fkt ne mogu ni da zamislim kako je tim ljudima po ovoj zimi bez grijanja struje hrane i u onoj kolibici u kojoj zive.