Član
nermin suljagic je napisao(la):mislim da je kolega "M5 nitro" htio reci da je sluzbenik postupio po pravilniku.... bio je zivotno ugrozen jer ga je vozac automobila ugrozavao time sto je krenuo na njega sa autom... gotovoooo
sjedi 5
nermin suljagic je napisao(la):mislim da je kolega "M5 nitro" htio reci da je sluzbenik postupio po pravilniku.... bio je zivotno ugrozen jer ga je vozac automobila ugrozavao time sto je krenuo na njega sa autom... gotovoooo
SoundLunatic je napisao(la):prije par godina je bio slican slucaj i kod nas, doduse i moj prijatelj je bio tu, momci se vozali, auto nije regano i nalete na patrolu ovi da zaustave oni samo prolete, i policija za njima i bjezali i policajci pucali za njima i jednog rane, 2cm od srca metak prosao, jos malo i bio bi mrtav na mjestu. Ja osobno ovo pucanje ne odobravam, imas lijepo tablice i salji kaznu ili sta vec.. :icon_mad:
SoundLunatic je napisao(la):prije par godina je bio slican slucaj i kod nas, doduse i moj prijatelj je bio tu, momci se vozali, auto nije regano i nalete na patrolu ovi da zaustave oni samo prolete, i policija za njima i bjezali i policajci pucali za njima i jednog rane, 2cm od srca metak prosao, jos malo i bio bi mrtav na mjestu. Ja osobno ovo pucanje ne odobravam, imas lijepo tablice i salji kaznu ili sta vec.. :icon_mad:
rinaldo je napisao(la):SoundLunatic je napisao(la):prije par godina je bio slican slucaj i kod nas, doduse i moj prijatelj je bio tu, momci se vozali, auto nije regano i nalete na patrolu ovi da zaustave oni samo prolete, i policija za njima i bjezali i policajci pucali za njima i jednog rane, 2cm od srca metak prosao, jos malo i bio bi mrtav na mjestu. Ja osobno ovo pucanje ne odobravam, imas lijepo tablice i salji kaznu ili sta vec.. :icon_mad:
frendu svak živ može pogriješiti a tako i policajac prekoračiti svoja ovlaštenja no međutim puno je više slučajeva gdje drotovi najebu od budalastih vozača , imaš internet pa sam prosudi...
dellas je napisao(la):rinaldo je napisao(la):SoundLunatic je napisao(la):prije par godina je bio slican slucaj i kod nas, doduse i moj prijatelj je bio tu, momci se vozali, auto nije regano i nalete na patrolu ovi da zaustave oni samo prolete, i policija za njima i bjezali i policajci pucali za njima i jednog rane, 2cm od srca metak prosao, jos malo i bio bi mrtav na mjestu. Ja osobno ovo pucanje ne odobravam, imas lijepo tablice i salji kaznu ili sta vec.. :icon_mad:
frendu svak živ može pogriješiti a tako i policajac prekoračiti svoja ovlaštenja no međutim puno je više slučajeva gdje drotovi najebu od budalastih vozača , imaš internet pa sam prosudi...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/61010/Stra%C5%A1no%3A+UBIJEN+ZBOG+PROLASKA+NA+CRVENO%21+%28VIDEO%29.html
Ja jos nisam cuo da je neko ubio policajca...
menjic je napisao(la):Cuj odobravate pucanje, sta vam je ljudi, od kud znate zasto je momak bjezao prije svega, ili nije ni bitno, jedno je pobjeci s autom drugo je ubiti covjeka, jeste ludi sta vam je ???
Nek mu provjeri tablice, stinu ga, jave sledecoj patroli da blokiraju put, oduzmu vozacku ..... ima milion nacina i mjera kakvo pucanje ? Pa da je pucao na nekog vaseg i pogodio ga ili nedaj boze ubio sta bi onda rekli ? Nesreca jebiga, sto je bjezao jel ???
Na neke druge ljude trebaju pucati, koji rade druge stvari a ne na klince koji pobjegnu s autom.
Ne mogu da vjerujem.
Svako od nas je nekad prekrsio zakon pa da se takovo ponasanje policije tolerise pola bi nas bilo odavno parkirano na groblju.
AnDel je napisao(la):mladost ludost, mozda se malo i popije i sta sad ga treba upucat, mozda ga cura ostavila ili se jebala s njegovim jaranom, bolne su to stvari da bi covjek mislio i na policiju
poenta je da sam totalno protiv oruzja bilo ko da ga koristi, brate pendrek i udri ako treba al ubiti nekog to nije zdravo... ovaj je lose postupio to stoji ali daleko od toga da ga treba ubiti ...ne kontam vas ljudi stvarno cuj 'nek pucaju' , nek ovo neko ono, ja bi i sl..boze sacuvaj i sakloni jeste psiho
nek postuje zakon, nece ga niko diratidellas je napisao(la):AnDel je napisao(la):mladost ludost, mozda se malo i popije i sta sad ga treba upucat, mozda ga cura ostavila ili se jebala s njegovim jaranom, bolne su to stvari da bi covjek mislio i na policiju
poenta je da sam totalno protiv oruzja bilo ko da ga koristi, brate pendrek i udri ako treba al ubiti nekog to nije zdravo... ovaj je lose postupio to stoji ali daleko od toga da ga treba ubiti ...ne kontam vas ljudi stvarno cuj 'nek pucaju' , nek ovo neko ono, ja bi i sl..boze sacuvaj i sakloni jeste psiho
Ovo je najpametniji post koji sam procitao...
mokeBass je napisao(la):nek postuje zakon, nece ga niko diratidellas je napisao(la):AnDel je napisao(la):mladost ludost, mozda se malo i popije i sta sad ga treba upucat, mozda ga cura ostavila ili se jebala s njegovim jaranom, bolne su to stvari da bi covjek mislio i na policiju
Ovo je najpametniji post koji sam procitao...