Član
bmwscaner je napisao(la):@ knezho
A cuj moje usluge trebaju svima imali oni para ili ne svi moraju kuce graditi svi moraju farbati stanove objekte fasade s tim da pokrivam sve od sistema suhe gradnje ( knauf , rigips, lafage... ) stiropol fasade i aqua panele, farbanje svih vrsta objekata, kvarcnih podova , unutarnjih i vanjskih povrsina,ugradnja laminata i visegodisnje iskustvo sa talijanskim dekorativima i tapetama , ali djaba obaraju se cijene i sve manje se gleda na kvalitetu rada bitna je samo brzina i uvijek neko placanje preko racuna sa sacekom pricekom i sta ja znam kojim sve ne cekom samo sve manje solarnog placanja ( pare na sunce ) samo u ovoj godini ja i kolega smo na cekanju za 4000e.. Da nema privatnih kuca i stanova koje ljudi kolko tolko uredno placaju nebi mogli funkcionirati..
Hehe , ma da razumijem te... jos malo pa ce neki poceti kruske za jabuke sistem. Ali ako se vec hoce pravit` ozbiljna firma onda je marketinska i pravna strana firme jaaako bitna. Recimo ja imam rodjaka koji je pravnik i honorarno radi za mene. Kao prvo ne pocinjem sa radom ako nema love i nista bez pismenog ugovora. Sto kazu bolje je dzaba sjedit` nego dzaba radit`. A ako ima love a mulja nesto kao nema se i to, imam za te slucajeve rodjaka koji je pravnik, sastavi tuzbu i posaljem kopiju ovome sto zaHebava... da vidis kako se nadje lova na brzinu jer prvo sto bi tuzbom izgubio vise a drugo losa reklama ne treba nikome.
Bitna stvar je takodje da se ne treba ogranicavati na grad u kojem zivimo. Ako je neko u SA recimo, sta fali otvoriti kancelariju ili sta vec u BL, Mostaru... Realno mali su kod nas gradovi za lokalne biznise.
Jeftino a kvalitetno, jako tesko izvodljivo ako nisi ti proizvodjac (mesa) ili ne radis sa nekim proizvidjacem u kooperaciji.mokeBass je napisao(la):po mom misljenju najbolje je otvoriti neki fast food, da je jeftino a kvalitetno.... netreba nekog bogzna kesha, dobro se zaradi