Član
MTR je napisao(la):Schumi je napisao(la):Meni ne izlazi iz glave ideja o ugostiteljskom objektu. Ako već nemaš i ne možeš kupiti prostor, onda unajmiti negdje blizu škole, fakulteta ili nekih većih radnih kolektiva. Ukoliko je na tim lokacijama skupo ili su već obuhvaćene onda može i negdje drugo. Bitno je da su cijene veoma pristupačne a hrana veoma dobra i da obavezno ima dostavu. Dakle nešto kao restoran-fast food-picerija, neka kombinacija toga. I recimo ako praviš sendviče, onda obavezno da bude domaće pecivo a ne kupovno. Ako je hrana dobra a jeftina, za to se pročuje brzinom šumskog požara. Znam dosta mjesta sa dobrom hranom ali poskupom, a ima i dosta mjesta sa lošom hranom općenito. Ja imam tako neku ideju u glavi koju ću i sam probati realizirati za koju godinu kad završim fax
dobra ti je ideja , samo ubaci ( sto sam vidjao po Njemackoj ) npr. guste supe ( nesto kao corba a nije ) jer narod voli na kasiku
usput da imas burito na bosanski ima da razvalis
Za kvalitetnu ponudu moraš imati kvalitetnu robu a kvalitetna roba je skupa Skupa roba ne trpi niske cijene Moraš imati dubok đep jaku zaleđinu i volova muda da bi danas opstao