Ja imam plin, lovato sekvent izasao me 1100 evra... Sve radi kao bombona, malo me bobine zezale, pa auto pocelo stucati, ja se zabrinuo da je do plina, a kad sam njih zamjenio, opet sve radi savrseno... Na snazi se gubi jako malo, osjeti se tek kad se motor zavlaci u crveno (kod mene jos nema ni blokade)... Na plinu mirnije radi, manje se cuje (bolji zvuk je na benzin), ali kad bi ga turirao na benzinu, prosjek bi mi bio oko 17-18 litara, a to je na benzin puno... Ovako mi prosjek potrosnje izadje od 18 do 20 maraka (trosi 3-4 litre plina vise nego sto pokazuje na bordu), ali na plin, teza noga na gasu ne povecava puno potrosnju, koliko bi to bilo na benzinu...
Sve u svemu, auto oko 230 konja, sa plinom nesto malo manje, vuce super i na plin, lako se prestize i sa klimom, potrosnja do 20 maraka, ja zadovoljan... Presao sam vec nekih 12k km, sto bi trebalo znaciti da sam pola plina otplatio... U sustini, moje iskustvo je pozitiva... Ovo sam sve i planirao prije kupovine auta, mnogi su mi govorili nemoj, ovo, ono, ali se nisam pokajao, jer ipak mislim da je bolje voziti ovo sto ja vozim, nego golfa peticu 2.0 tdi, koji ce sigurno uzeti oko 18-20 maraka, kao i moj audi, a po snazi se ne mogu porediti...