Član
0g1 je napisao(la):plin je 0.85
kakva crna 1.05 :icon_question:
nije ni 0.85 nego 0.82 da vas ispravim
0g1 je napisao(la):plin je 0.85
edoze je napisao(la):coupediesel je napisao(la):moje auto nema benzin uopste,crkla pumpa i nikad nije vise osposobljena,ja sam ga tako kupio i nemam namjeru uopste da ga pravim jer na plinu nemam nikakvih zezancija,na plin pali,ide,sve i tako da nemam potrebe da se zezam sa tim oko benzina,u pitanju audi 90cc 2200 kubika petak ajnspric,presao sam oko 30000km kako sam ga kupio i idemo dalje
:lol::lol:
koliko ja znam,na benzin palis,pa kad temperature dostigne odredjenu (30stepeni?),prebacujes na benzin:icon_rolleyes:
normala je napisao(la):0g1 je napisao(la):plin je 0.85
nije ni 0.85 nego 0.82 da vas ispravim
Damir. je napisao(la):VW_freak je napisao(la):zdravko je napisao(la):ja sam samo iznijo svoje misljenje
i otkad se nevozi na plim auto radi ko urica (naravno poslje generalke
ma naravno svak ima svoje misljenje samo naprijed!!! posatvio sam ovu temu sam da cujem misljenja a ne da ubijedjeujem ljude
E ti si mi trebao!
Posto ti radis u Viba-i (moderatori molim vas ne brisite ime firme nek raja zna) volio bih da mi nesto pojasnis ili koji od tvojih sefova.
De mi reci ko vam je odgovoran za ugradnju i odrzavanje plina kao i za to s kim se prica u vasoj firmi kad se uzme kes a ne napravi se nista. Ta akcija, prodaja magle za pare obicnom potrosacu se zove prevara ili varanje te je kaznjivo djelo!
Burazu mi je u avgustu ugradjen sekvent, kostalo 1660 maraka ja mislim sve i dan danas auto ne radi kako treba, nekad ne moze nikad da radi na leru a u zadnje vrijeme samo trza, ne gasi se, da bi danas ispalo kako ne znate sta je. Auto radi lose i na plinu i na benzinu otkako ste mu ugradili plin. Auto 3 mjeseca ne radi i ne mozete da ga dovedete u red a vise od 1600 maraka su placene na vrijeme.
Rasulo u servisu na Husinu i to kako se ne zna ko pije a ko placa da ne spominjem i slanje od jednog do drugog majstora.
Kako to da uzmete nekome tolike pare i zajebajete se? Vas moral i savjest me ne zanima, interesuje me ko je odgovoran i znate li napraviti to za sta ste uzeli pare i jos jedno pitanje jel moguce ostaviti vam auto da se ucite na njemu svoj zanat a dobiti nekog suzukija da se covjek koristi dok vi ne zavrsite ono za sta ste uzeli pare.
Ocekujem odgovor u nadi da ce se to rijesiti na jedan fin i poslovan nacin!
Pozz
Damir
edoze je napisao(la):coupediesel je napisao(la):moje auto nema benzin uopste,crkla pumpa i nikad nije vise osposobljena,ja sam ga tako kupio i nemam namjeru uopste da ga pravim jer na plinu nemam nikakvih zezancija,na plin pali,ide,sve i tako da nemam potrebe da se zezam sa tim oko benzina,u pitanju audi 90cc 2200 kubika petak ajnspric,presao sam oko 30000km kako sam ga kupio i idemo dalje
:lol::lol:
koliko ja znam,na benzin palis,pa kad temperature dostigne odredjenu (30stepeni?),prebacujes na benzin:icon_rolleyes:
muha_edition je napisao(la):plin je 100% DOBRA STVAR PLIN JE U MOM AUTU VEC 4GODINE JA SE VOZIM SVAKI DAN U PROSJEKU 50-60 KM
I DA NIJE PLINA JA BI RADIO SAMO ZA BENZIN.OVI STO PRICAJU DA SE NA PLIN KUHA I TAKO NEKE GLUPOSTI.ONI SJEDE KUCI A PLILASI SE VOZAJU STALNO......:lol::lol::lol::lol::lol::lol: