Član
Lija je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la)::lol::lol:
Znao sam
nista novo...:icon_rolleyes:
Lija je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la)::lol::lol:
Znao sam
Lija je napisao(la):Znam marko za tu novcanicu pregledao sam cjeli blog od igora,i ima dosta zanimljivih stvari,i naravno sve sam to ispricao starcima i lado su me napravili budalom al jbga..Ja vjerujem u dosta stvari ovih,nekako mi se cine logicnim,ali opet sa s druge strane vjera nas je ucila drugacije,tako da sam izmedju dvije vatre reko bi se..
I jel zna neko dal je bilo najava za neki iduci OS nakon win 7.?? jer ako niej bilo onda bi se moglo bolje utvrditi ova prica u vezi Win7 i nibirua
strujaze je napisao(la):marko prijatelju kad bi se moglo vidjeti prvi put golim okom,tj da li ce se moci vidjeti s naseg podrucja taj planet...daj ako imas jos nekih zanimljivih linkova,ovo me zaista veoma zanima....
zen_3dom je napisao(la):ja bih se samo nadovezao na ono o logou Win 7 i zasto njegov naziv...... prebrojite koji je to windows po redu iz microsofta i vidite zasto mu je naziv takav,,,,,,
sta je onda sa windows 8, sto li onda on sad ide,,,,,,,,
i u startup logou nije jedan planet sa 4 satelita, jer to je 5, ja koliko znam samo 4 razlicite boje idu u staarrtup, a ima i razlog zasto bas te 4 boje
ZELA GTI je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol:
marko_bih je napisao(la):zen_3dom je napisao(la):ja bih se samo nadovezao na ono o logou Win 7 i zasto njegov naziv...... prebrojite koji je to windows po redu iz microsofta i vidite zasto mu je naziv takav,,,,,,
i u startup logou nije jedan planet sa 4 satelita, jer to je 5, ja koliko znam samo 4 razlicite boje idu u staarrtup, a ima i razlog zasto bas te 4 boje
Ne ide win 8 ovo je konacni i finalni proizvod windowsa...barem koliko sam ja upoznat,u ms su prestali razvijat bilo kakve nove aplikacije sto se tice windowsa
ZELA GTI je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol:
zen_3dom je napisao(la):marko_bih je napisao(la):zen_3dom je napisao(la):ja bih se samo nadovezao na ono o logou Win 7 i zasto njegov naziv...... prebrojite koji je to windows po redu iz microsofta i vidite zasto mu je naziv takav,,,,,,
Ne ide win 8 ovo je konacni i finalni proizvod windowsa...barem koliko sam ja upoznat,u ms su prestali razvijat bilo kakve nove aplikacije sto se tice windowsa
zao mi je, ali nisi u pravu, a windows 8 server je vec pusten
http://www.microsoft.com/presspass/features/2011/jun11/06-01corporatenews.aspx
marko_bih je napisao(la):zen_3dom je napisao(la):marko_bih je napisao(la):zen_3dom je napisao(la):ja bih se samo nadovezao na ono o logou Win 7 i zasto njegov naziv...... prebrojite koji je to windows po redu iz microsofta i vidite zasto mu je naziv takav,,,,,,
Vidi djavla eee ako si procitao ovo malo detaljnije meni je upao u oci onaj dio without mouse and keyboard...na kojem principu ce radit na principu misli...
GTI FAN je napisao(la):Nas mjesec nije veci od zemlje ili se zajebajes :icon_biggrin:marko_bih je napisao(la):Nije bas bukvalno toliko velik ali je otprilike kao 2 puta zemlja a sad koliko su veliki njegovi mjeseci ne zna se...isto ko sto je mjesec veci nego zemlja jel nas mjesec moguce da su i ta njihova 4 mjeseca duplo veci nego nibiru...
Citao sam da je Nubiru velik poput Jupitera dakle puno veci od zemlje ali opet puno manji od Sunca a 100 tinjak puta veci promjer od zemlje ima Sunce pa mi nije vise jasno koliki je taj Nubiru.
Primjer Jupiter je ovaj najveci planet a Zemlja je treca od Sunca.
I jos nesto,satelit (mjesec) je uvjek manji od maticnog planeta.
trizex je napisao(la):marko_bih je napisao(la):zen_3dom je napisao(la):marko_bih je napisao(la):zen_3dom je napisao(la):ja bih se samo nadovezao na ono o logou Win 7 i zasto njegov naziv...... prebrojite koji je to windows po redu iz microsofta i vidite zasto mu je naziv takav,,,,,,
Vidi djavla eee ako si procitao ovo malo detaljnije meni je upao u oci onaj dio without mouse and keyboard...na kojem principu ce radit na principu misli...
Ti se zajebavas, jelda?