Početnik
Pa meni je svejedno kad dodje dodje ja znam kako cu i stacu a vi se snalazite ha ya...moze nas pogodit a i nemora
ja bih vise volio da nas ne pogodi ko i svi da osjetimo male posljedice i da bude bolje nego sad u ovom
fucking sistemu...
Pazi rekao sam ti nemoras ti svemu vjerovat imas dole nacrt kako je nastao logo sad oces ti ili ne tvoja stvar necu te ja silit...ali zato na onim novcanicama za svicarski franak imas malo bolju stvar...ali samo lagano necemo se sad svadjat
ivo: 
ja bih vise volio da nas ne pogodi ko i svi da osjetimo male posljedice i da bude bolje nego sad u ovom
fucking sistemu...
kavaz je napisao(la):zanimljivo je ovo sve procitati i vidjeti ..
vjerovatno na kraju nista od ovoga necemo vidjeti ili se nece saznati, jer nije nista u ljudskim rukama
al brate ono gore sa CHF i Windows 7 logom mi je bezveze skroz
mozda nekom izgleda realno i povezano al meni je glupost, isto kao da ja kazem da je instrument tabla u autu sacinjena od 4 kruga zbog nibiru-a :icon_confused:
Pazi rekao sam ti nemoras ti svemu vjerovat imas dole nacrt kako je nastao logo sad oces ti ili ne tvoja stvar necu te ja silit...ali zato na onim novcanicama za svicarski franak imas malo bolju stvar...ali samo lagano necemo se sad svadjat