Nelle_G je napisao(la):paa..ok..imas dobro misljenje kad bolje razmislim..fino je ocuvan golfic,samo et preso je 250.000 km a nije se nikad otvaro pa mi pocinje pusit kad predjem 3000 obr...crno..
pa me to nervira uzasno...
imal neki savjet za to
Al_Galone je napisao(la):pa 250 000 realno i nije neko vrijeme za otvaranje tog dizela ako je redovno odrzavan,trebao bi da pusi crno,ali ako bas puno pusi onda stavi novi zracni filter, eventualno naftni i najbitnije od svega nasteluj Bosch pumpu.
Ja otvaranje motora ne vidim kao opciju osim ako nije riknuo!
igyracer_16v je napisao(la):to ti je najpametnije, moze ti stati tricin 1.9 TDI i onda je to vec nesto
Fele je napisao(la):A 1.8T iz cetvorke?
Nelle_G je napisao(la):jah u pravu si ti kompresor...i tamo pise da nije potrebno ugradjibat intercooler ako radi do 0,8 bar...aaa moze li se kako povecat da radi na 1 bar i da se ugardi intercooler...???
Fele je napisao(la):A 1.8T iz cetvorke?
Adocroft je napisao(la):Fele je napisao(la):A 1.8T iz cetvorke?
Fele ne budali, znas li ti uopste koliko kosta 1.8T i koliki ga je problem ubaciti , nije to samo saraf na saraf kao sto ljudi govore a ti GTD ne pokusavaj nista bez dosta kesha a mozes vizuelno srediti auto relativno jeftino a ako budes htio ubacivati jaceg dizela ima 1.9TDi motora ima u Grudama ali bez papira naravno a i to ti je sex na svoj nacin.