Član
RE: passat 3bg 2,5 tdi nove izmjene za ovu godinu str.6
vjerovatno cu sa suvozaceve strane, ovo mi se nekako cini lakse, hvala ti na savijetu
nisam, meni ovako izgledalo OK reko stavit cu ovako sve, nisam znao da se moze desiti problem. i onu bateriju sam stavio na kutiju aaaaj boze.... ma sredit cu ja to, moram obloziti kutiju i oko kutije moram neto raditi da izgleda malo lijepse pa cu usput naci mjesta za pojacalo
Chuza je napisao(la):Da da to je to,skloni pojacalo negdje sa strane da ti opet bude koliko toliko funkcionalan gepek,a za cinceve provuci ili kroz suvozacev prag ispod onih plastika ili kroz sredinu auta kraj mjenjaca pa ravano prem gepeku svejedno je
vjerovatno cu sa suvozaceve strane, ovo mi se nekako cini lakse, hvala ti na savijetu
passat2003 je napisao(la):Jesi ga pokuso kako staviti tamo sa strana u gepeku nekako ubaciti i usput ti se ni kablovi nece vidjet ili ga stavi odnosno zavrni na sjedista ?
nisam, meni ovako izgledalo OK reko stavit cu ovako sve, nisam znao da se moze desiti problem. i onu bateriju sam stavio na kutiju aaaaj boze.... ma sredit cu ja to, moram obloziti kutiju i oko kutije moram neto raditi da izgleda malo lijepse pa cu usput naci mjesta za pojacalo