Početnik
HONEY je napisao(la):i vratio se nazad.. nazalost katastrofa. gore od katastrofe.
problem koji je se izdesavao u zvonu mjenjaca zadnjih dana uzrokovao je da jucer, prije nego li sam izvadio motor van, lamela proklize samo jednom, na sekundu mozda.
i tu joj je bio kraj, koje sranje. ali ja to nisam mogao znati prije nego sam veceras probao auto nakon sto sam ga sastavio.
danas sve sastavim, vratim motor i mjenjac u auto, pokopcam 100 ostalih stvari koje sam morao rastaviti nazad, izadjem na cestu da samo dam gas da vidim jel sve ok, i lamela kliza samo tako. proklizavanje od jucer na tren je upropastilo kvacilo. rjesenja ovog momenta nema.
sad je samo visa sila spasila mnoge ove da dozive poraz, a 99% sam bio siguran da bi ga dozivili, s obzirom koliku snagu bi sada izveo na crtu.
krivo mi je sto su ovi neki papci i popuzani sada pobjedili, i krivo mi je sto sam se lomio zadnjih dan ipo ko lud, a ni za sta, ali sam barem uradio sve sto sam mogao.
ono sto nemogu podjenjeti je da neki ljudi sada su pobjednici, i sto sam iznevjerio one koji vjeruju u mene i za koje sam se borio, ali to je sad moj problem.
katastofa.
eto.. uzivajte onda bez mene
Vidis, ljudi po kojima lajes i koje nazivas "nekim papcima popuzanim" i koje "je samo visa sila spasila da ne dozive poraz" su svi dosli, vozili bez kvarova, napravili rezultate i otisli kuci. Nisu lajali pred trku, najavljivali spektakle pa se onda pred samu trku pokvarili i odustali (sto je kod tebe standard vec godinama) a nisu lajali ni poslije nje, za razliku od tebe koji lajes stalno a do sad nisi napravio nista, fighteru protiv imaginarnih dusmana "popuzanih", sponsored by tata....
Stanje kada ti se prividjaju ljudi, kad si nafuran da su svi protiv tebe i da su ti neprijatelji, kada cujes glasove u glavi, zove se sizofrenija.
Mislim da si ti sa svojim plitkim i nadasve papanskim komentarima, ispunjavas sve preduslove za tu dijagnozu.
Da radis svoje auto onoliko koliko lajes i koliko ti je dugacak jezik sa vrijedjanjem drugih, vjerujem da bi do sad davnih dana postavio neki respektabilan rekord a zasigurno bi bio i veci gospodin jer bi sve odradio tiho i diskretno - kao Hota npr.
Covjek suti, radi auto, ne komentarise, dodje na SR (sto mu uopste i nije primarna disciplina), postavi vrijeme i zadacu ostalima i ko gospodin ode.
Ne navijam ni za Hotu al ako nista, po meni je gospodin, po nacinu kako nastupa - bez buke i glamuroznog najavljivanja, vrijedjanja drugih a svaki put ostvari respektabilan rezultat
Ne znam hoce li admini obrisati ovaj post, nadam se da nece, trudio sam se (i to prilicno) da ne budem vulgaran, ali mislim da ti je krajnje vrijeme da se usutis, radis svoj auto, ne prozivas i vrijedjas druge (tako nece ni tebe niko spominjati) i kad ga napravis, tiho i diskretno dodji, odvezi i postavi rekord vrijedan respekta. Mozda i ti konacno zasluzis respekt od strane drugih, mada ne znam koliko je to muguce obzirom kako si se nisko spustio i kakve si izjave pisao....