Član
sUx je napisao(la):Nata je napisao(la):ima party - subota navece :smajli44:
jupi !
Imas party Moto Klub BIGESTE rade party u subotu navečer u Ljubuškom
ma Mostar i pista me zanimaju ne Ljubuški
sUx je napisao(la):Nata je napisao(la):ima party - subota navece :smajli44:
jupi !
ADO MOSTAR je napisao(la):sUx je napisao(la):Nata je napisao(la):jel ima kakav party na kraju u subotu ? :icon_rolleyes:
ima party - subota navece :smajli44:
Za ovaj party sam slučajno čuo pa zato pokusat cemo se organizovat sa nekim iz MK Bigeste i da idemo gore kod njih malobmwscaner je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):sUx je napisao(la):Nata je napisao(la):jel ima kakav party na kraju u subotu ? :icon_rolleyes:
ima party - subota navece :smajli44:
clanovi motokluba bigeste ce svi doci na pistu u toku dana bio sam sa Bajom neki dan i reko je da ce doci ekipa pojest i popit ako nista drugo
HFintegrale je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):HFintegrale je napisao(la):da Hota loversi i ostali odu iz mog grada pognute glave :lol:
Ah da tebe loversu tebe odmah da upozorim budeš li pravio sranje kao prošli put mogao bi otići s nogama naprijed i s piste i iz svog grada jesi razumio :icon_mad:?
kolko se ja sjecam nije bilo nikakvog sranja, smo sto ste vi napuhali i zakomplicirali pricu... sto se mene tice nece bit, ne brini... ne znam ni hocu li doci na pistu ovaj put...
muha je napisao(la):Gorane , jel ti to napokon proradio internet ?
:123::123:
badboy je napisao(la):hocel biti ono da se moze gledat preko neta...
kako niste organizovali kakvu televiziju da snima to sve
GocaS6 je napisao(la):badboy je napisao(la):hocel biti ono da se moze gledat preko neta...
kako niste organizovali kakvu televiziju da snima to sve
Bit će na MTV-u odmah poslije koncerta Robbia Williamsa :icon_rolleyes:
Nata je napisao(la):IGY je napisao(la):Nato spavamo svi u autima, ako dodze do spavanja uopste, kad vi stizete ?
nemam pojma još ništa. Sutra krećemo e sad dal direktno za Mostar ili prvo do Sarajeva pa dalje s vama ili u subotu iz Sarajeva za Mostar ja nemam pojma.
Ja za svaki slučaj nosim šator i vreće .... ipak je mal komotnije nego u autu
Nata je napisao(la):jel ima kakav party na kraju u subotu ? :icon_rolleyes: