Član
silverstar je napisao(la):ja sam uvijek za dobre okrsaje
sto se pustanja tice... :nx::afion::lol:
Dobro je onda... Nema Topića, šteta... sad se javio, odkazao...
silverstar je napisao(la):ja sam uvijek za dobre okrsaje
sto se pustanja tice... :nx::afion::lol:
pensa je napisao(la):Ma pusti nas sretno tebi i ženi
mtopic je napisao(la):Evo da napisem i ovdje ... zeni mi je zakazan carski rez za nedelju ujutro, pa nikako ne mogu doci ...
Zao mi, al jbg, prece je prece ...
Svima sretno!!! :123::123::123:
badboy je napisao(la):stvarno ljudi ...sto ste vi toliko navalili na repu...
vazda oko njega neka zaj*avanja i to .... covjek kad god dodje uzme pehar...
sto se uvijek digne toliko frke oko covjeka...mozel mi ko reci,al ozbiljno pitam
mtopic je napisao(la):Evo da napisem i ovdje ... zeni mi je zakazan carski rez za nedelju ujutro, pa nikako ne mogu doci ...
Zao mi, al jbg, prece je prece ...
Svima sretno!!! :123::123::123:
sreto je napisao(la):Slusaj brate nemam ja sta ic nekom uz dlaku i niz dlaku ,samo kazem da je repo cudan profil covjeka i to nekom lezi a nekom ne i moj boze sta je tu je.Samo kazem da on nepise nista u svojoj garazi vec duze vrjeme i to komentarisem da je steta jer se moze nesto i nauciti.Pa nije neka mudrost barem nama koji se time bavimo sloziti auto samo su nekom finansije veci problem a nekome manji.A isto ko sto se on moze pohvaliti svojim autom,mogu i ja svojim al eto novinaru nebi htjeo da duzim al ako te zanima moj projekat javi se pa da te malo upoznam sa svime sta se sprema
sreto je napisao(la):To si upravu nego zasmetao me tvoj odgovor kako nekom idem niz dlaku a to nije istina nego samo iznosim moje misljenje,a moje auto bi trebalo biti do osijeka gotovo al o tom po tom.....