sreto je napisao(la):
Ja sam samo naveo bezveze primjer sto sam i napisao u svom postu znaci ne vezano za tvoj mjenjac nego cisto kao neki primjer mogao sam napisati lamela ,poluosovina itd al eto nisam j*i ga nego de ti nama redovno update garaze da se vidi sta si radio kako i gdje jer nama nekolicini nema majstora tako blizu da zavrsimo neke poslove pa tako moram prevalit 200 km da bi balansirao j*eni kardan i mjesec dana pitati sve redom dok ne dobijem neki info.
za garazu cu razmisliti. ima razloga zasto bi mogao pisati, ima zasto nebi trebao.
063 316 281 je moj broj, ako te nesto zanima ili mogu pomoci, zovni slobodno, ja nisam nikome odbio pomoci, tko je OK, naravno..
serialgf je napisao(la):
citava prasina se digla zbog izjave repe da ce biti brzi od Hote i da ce "ubiti naseg idola"
Dakle nicim izazvano je uzeo suada usta mada mu covjek nije nista uradio.
Ja licno u nedjelju dolazim i nosim 1000km da stavim na Suada i citav dan cu da hodam ispred tebe i oko tebe da vidim sta ces uraditi po tom pitanju..
pozz
uzivaj i dalje u toj prasini.
nije nicim Hota izazvao. drugi neki su izazvali. ja se NIKOME pravdat necu ni oko cega, k* me boli. nisam vam ja od onih popuzana sto se pokusavaju prikazat fini itd pa glume fore o dobroti. ja sam reko da cu uraditi sve (nisam odustao ni ovih dana koji su bili crni dani) da budem najbolji i da vas idol izugubi, i vi sanjim. vas problem sto se bojite da cu ja pobjediti. ja se ne bojim izazvati, sloziti svoje auto, i potrkat se.
a vi se kladite sakim ocete, mene lova ne zanima, samo pobjeda. to je bjedni pokusaj provokacije preko interneta, sva moja ekipa se smije i nista vise.
j*o te bog glavonja ce donjet 1000 maraka, to bi mene kao sad trebalo impresionirat, hahahaha. kao trebao bi ostati bez daha?
to gdje ce ko hodat i sta ce raditi nije moj problem, apsolutno me ne zanima.
ali ako je ovo napisano znacilo da ces provocirati dole, samo izvoli, pa cemo vidjeti na cem ce zavrsiti, dok sam ziv nece se niko zaj*avat samnom
sada nek svi javno procitaju i razmisle, nisu li ovakve gore izjave ovih pametnjakovica produkt nevjere u mogucnost svojih idola, pokusaj destabilizacije protivnickih vozaca, pokusaj na svaki moguci nacin da se dobije sta hoce. j*ena sramota
nema problema mudonje, tko hoce sranja, hoce ih svojom voljom, ja kad se budem ikoga bojao promjenit cu ime i prezime. sve sto mogu javno reci je da ja nisam prvi poceo, vec mene napadaju, unaprijed prozivaju, zna se i zasto (kad se malo dublje pogleda u sustinu i istinu)
ja sam reko da oni koji su srali na mene preko interneta da mi se ni POD RAZNO ne obracaju, i ostajem pri tome
ROMAN JURIŠIĆ
antrax je napisao(la):
serialgf je napisao(la):
tibor pusti to sto ljudi pricaju .Suad nikada nije rekao nizakog nista dok ga nisu poceli prozivati ,a onda je i na tv-u i na radiu rekao sta je imao da kaze..
a za ovaj mjenjac da znas sto neznas svasta bi bilo
O kakvom ti mjenjaču pričaš, jeli misliš što i ja
drago mi je da ste poceli misliti. idite brojite Hotine zubcanike
Little Dragon je napisao(la):
Sve ja to cjenim al 100000000 puta bi bilo bolje da je
samo sutio i odvozio ko i sav normalan svjet pa i da izgubi tada nije bitno al ovako vec to nije to , al et uglavnom vidimo se svi dole da se provedemo i druzimo , a za sve ostale arogantne momke ponjet cu ja jednu tendu da se odvoje i nek igraju tutamute
moj problem kako radim, nece mi nitko govoriti sta cu raditi i pricati
a za ovo podebljano gore, dovoljno da kazem da nisam popuzan i da ne govorim ono sta drugi bi volili cuti, da bi sve dobilo divnu i krasnu sliku, a iza te divne i krasne slike samo brdo zlobe, dusmanluka, ljubomore, i cega vec.
nisam spao na to da glumim, govorim ono sto mislim i u sto vjerujem
zbogom
izvadio sam motor i mjenjac i odvojio ih, i problem je RIJESEN veceras !!!
sutra pakujem sve nazad, sanse uvelike rastu da nastupim
rekoh vec, Honey nikad ne odustaje