Član
Upravo sam se vratio kuci posle ovog mogu reci jednog od najlosijeg organizovanog street race-a u Osijeku.Sve je bilo katastrofa,od novih pravila(jedan auto u dve klase)do satnice,klasa 16 pocela je tek iza 16 casova bez pravog razloga i objasnjenja.Nije bilo ni peracica auta,ni Cabe ni trke dvotockasa,nikakav razlog za toliko odugovlacenje.PuntoFan je napisao(la):Ljudi ima li kakvi novosti,sta se desavalo juce u Osijeku sta se desava danas,koja fotkica video ili neko ko je bio da nam prenese utiske...masio sam ovaj event zbog registracije auta...![]()
Ali najgore je bilo dozvoliti autu od 10 sec.da se takmici taman i sa zenom za volanom u klasi 13!!!!
Osecao sam se bukvalno ponizeno kada je kadet bukvalno proleteo pored mene na 200 metara,mislio sam da drzim kocnicu a ne gas.Isto bi bilo da sam ja prijavio moj auto(klasa 13) u klasu 16 i tamo se igram sa onim mucenicima koji su presli stotine kilometre da bi se trkali u svojoj klasi a nalete na mene.
Sva sreca da je danas otkazana trka jer bi svi auti iz Srbije a bilo nas je dosta (15tak) prijavili po tri klase i napravili pravu sprdnju od trke.
Ono sto boli je i da se dva auta favorita spoje u prvom krugu klase,a da se dva auta koja su probila iz prethodne isto nadju u prvom krugu.To se nikad nije tako zrebalo,tako da navodi na sumnju da se i tu nesto cudno desavalo.
Sejo kojem sam uzgred ja doneo boce sa nitrom i koga izuzetno gotivim,zajedno sa svojim suparnikom opali red light i njima se omoguci ponovni start,kao tada nesto nije bilo u redu.Pa nije u redu prvo da organizator bude i sudija i takmicar i to opet sa autom u dve klase(jedino su oni Vlado i Sejo imali auto u dve klase,mozdsa se varam,druge nisam video)
Sve u svemu nadam se da nikad vise ovakvih GLUPIH pravila nece biti jer ce totalno unistiti street race scenu koja je i ovako na klimavim nogama.
Mi dolazimo jer to volimo i spremamo se mesecima,a onda neko se seti da izmisli totalnu GLUPOST i pokvari ceo dogadjaj.
Nadam se da ce ovo procitati organizatori jer ce biti iluzorno dolaziti.Ovo pisem kao trkac ucesnik i znam da moje misljenje deli svaki pravi trkac,a to je bar 99%.
Sinisa Torlakovic vas pozdravlja.