Davor_ je napisao(la):Sta ovo divlji zapad, south centrall, campton sta!!??! kakve utoke palice i nabijanja!?!
Slabo sta se postize sakama, braniti se ok a "traziti guzici cepa" ne
Davor_ je napisao(la):Ja licno imam sportsku palicu u autu ali nadam se da je nikada necu morati koristiti i da za tim nece biti potrebe, jedna stvar je naletiti na budalu a druga na elegancija koji te odradi za cenera!
scorpio je napisao(la):ajde probajte naci broj telefona od levata taxiste pa ga navlaciti da dzabe ide po musterije po 10 km. zaj*avati ga maximalno, a nece moci mjenjati svoj broj telefona zbog starih musterija.
Armin_tz je napisao(la):Heheh..ma cigancska posla...hvataju na fou "normalan " svijet!Da si ti njemu izletio iz auta ko kakva baraba sa namjerom da mu ruke polomis nebi se on tako ponasao nego bi se izvinuo sto te zaustavio, vjerum mi...svaki dan ja "deveram" sa crncima i znam kako sa njima treba...sa njima nema finoce i kulture,moras bitit veci cigan od njega!:lol:
GreenDevil je napisao(la):ma kakva palica, kod mene je dobri stari pendrek i gdje njim udaris tu dlaka ne raste :lol::lol::lol::lol:
OggyBoy je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ma kakva palica, kod mene je dobri stari pendrek i gdje njim udaris tu dlaka ne raste :lol::lol::lol::lol:
Nista ne boli kao pendrek!
Jos kad se dobro zama'ne, obmota se lijepo!