Sta da kazem, nosim P, ali sam ga smanjivao, iako je magnetno, nije mi se moglo zalijepiti nazad od stopki... Nekad mi i stoji samo na zadnjoj polici, jer mi je nekako crnjak proci kroz grad s tim, a znam da znam voziti, i da sam bolji od vecine koja uopste ne konta auto kao sto bi rekao Faya. Nekad me to i nervira, recimo vozim po ogranicenju 40, i opusteno kuliram, i nadje se neki mangup, vidi mi to nazad, i odmah on pretice... i to mi ide na zivce, sto misli da je on bolji ako ga on ne nosi, ili ne mora nositi, a da sam ja gori od njega. Kad ga nosim, osjecam se kao da sam nize vrijednosti, a oni iza mene misle kako sam ja neka dobrica koja slusa babu i mamu, pa nosi P... Ne, ja to stavljam radi toga da ne platim kaznu, vise volim kupiti sebi nesto za 40 KM, nego njima davati. Vecinom mi na semaforu gledaju P kako se odmice od njih, pogotovo na Juznoj kod Mercatora gdje imaju tri trake, pa se forimiraju dvije za one koji zele nastaviti pravo, a ne skretati prema Kuli... Uglavnom, boli me briga, ko hoce nek misli da sam pocetnik, sto i jesam jer sam polozio 23.7, a kako vozim, je vec druga stvar...
Deyo kad cemo na Juznu ?