Član
poKle je napisao(la):Isprepadan?Astra je napisao(la):Po meni je to P i te kako potrebno,jer svaki pocetnik ne zna da vozi,isprepadan je,treba se pri tom upozoriti ostale vozace iza njih(naglo kocenje,prestrojavanje bez zmigavca i sl. stvari koje mogu dovesti do nepotrebne nezgode).. Istina je takodje da mnoga raja provocira,ali to su seljaci tako da..
Sa 3 saobracajne nesrece, i poznavanjem voznje od 10-te godine zivota, te predjenih barem 150.000km kao suvozac(sa starcima) i oko 25.000(od 4mjeseca na svom autu presao 5000) kao vozac od 10god do 20god, sad bih odmah autom isao preko svijeta, eto toliko sam isprepadan!!!!!!
vjerujem da je astra mislio da pravog "rukija" ,negog ko je za volanom zadnja dvije sedmice.
a sto se tice isprepadanja,ja nikad prije nisam vozio dok nisam sjeo za volan autoskole (mozda par puta prije sa jugicem od stare i pugom) i konacno kad sam polozio sjeo u pug-a benzinca priznajem bio sam malo uplasen prvih dan,dva,necu lagati,jesam bio,ali zaista taj strah prodje nakon nepunih pet dana.