Član
tako je schumiiiiiii samo nek nema slova P da te mogu zajebavatii...neki papcii na cesti
bilosto je napisao(la):eeee, javna edukacija je cudo od stvari! ja sam ucila da vozim u UK i morala sam da imam oznaku (L - learner)... niko mi se nije derao na mene (osim suvozaca hahaha), niti sam imala problema. no, kad sam u bih pocela da ucim voziti, to je bila strava i uzas. moja snaha upravo sada vozi sa P i totalno je isfrustrirana... malo je drugacija situacija kad joj dam da vozi moje auto i kad na njega stavimo P, jer ja se ne libim da dreknem na vozace koji joj blicaju i na one sto je prepadaju... mislim da P treba nositi, ali da u isto vrijeme treba raditi na svijesti "iskusnijih" vozaca da se promijeni odnos prema pocetnicima... eto, vi koji ste sada pocetnici, vi bi trebali - pouceni svojim neprijatnim iskustvom - imati u buducnosti vise razumijevanja i osjecaja za pocetnike, a to je prvi korak ka promjenama stanja... (je l' se vidi da sam aktivna u politici? :lol::lol::lol: )
black_devil je napisao(la):ejjj a za ovo voznja do 23h,,kako vi stim???
black_devil je napisao(la):ejjj a za ovo voznja do 23h,,kako vi stim???
Schumi je napisao(la):To ja ovdje isto pricam cijelo vrijeme,trebalo bi da ne sviraju i ne psuju ali kod nas obrnuto Kad ti se naklati seljacina na kosti ako si malo nesiguran sav se zbunis i onda jos gore
Deyo je napisao(la):E sad ću radi furke staviti P u hondaia, pa pravac južna
18000-20000 za 11mjeseci predpostavljam kao 19-togodisnjak...elmir je napisao(la):polozio prije 11 mj. i nikad mi nije ni na pameti slovo P osim kad me policija zapita pa ja kazem ahh ostalo mi kod kuce jer je na magnet pfff cista glupost..presao 18-20 000km i niko me nije nikad zbog tog kaznio mada su tjeli ali sve se da rjesit kad si fin prema njima..