Astra je napisao(la):Po meni je to P i te kako potrebno,jer svaki pocetnik ne zna da vozi,isprepadan je,treba se pri tom upozoriti ostale vozace iza njih(naglo kocenje,prestrojavanje bez zmigavca i sl. stvari koje mogu dovesti do nepotrebne nezgode).. Istina je takodje da mnoga raja provocira,ali to su seljaci tako da..
ja nisam isprepadan.. ustvari ja uzivam u voznji..kakav strah..hehe..al i vozim normalnoo...a kad vidim da imam prostora i stisnem papucu do poda...hahahSamiRX-8 je napisao(la):Astra je napisao(la):Po meni je to P i te kako potrebno,jer svaki pocetnik ne zna da vozi,isprepadan je,treba se pri tom upozoriti ostale vozace iza njih(naglo kocenje,prestrojavanje bez zmigavca i sl. stvari koje mogu dovesti do nepotrebne nezgode).. Istina je takodje da mnoga raja provocira,ali to su seljaci tako da..
Izvini drug, ali ne bih se slozio s tobom da je svaki pocetnik isprepadan
djavolica je napisao(la):Nikad nosila i srecom vise i nemam potrebu nositi
Ali jeste ipak korisna stvar, da ostali znaju koga da zaobidju na cesti Jedino mozda sto je to malo predugacak period koliko se to mora nositi na autu, jer mislim da za godinu dana vozackog iskustva svako moze nauciti dovoljno dobro voziti ali eto, policija valjda ne misli tako...
SamiRX-8 je napisao(la):Astra je napisao(la):Po meni je to P i te kako potrebno,jer svaki pocetnik ne zna da vozi,isprepadan je,treba se pri tom upozoriti ostale vozace iza njih(naglo kocenje,prestrojavanje bez zmigavca i sl. stvari koje mogu dovesti do nepotrebne nezgode).. Istina je takodje da mnoga raja provocira,ali to su seljaci tako da..
Izvini drug, ali ne bih se slozio s tobom da je svaki pocetnik isprepadan
Isprepadan?Astra je napisao(la):Po meni je to P i te kako potrebno,jer svaki pocetnik ne zna da vozi,isprepadan je,treba se pri tom upozoriti ostale vozace iza njih(naglo kocenje,prestrojavanje bez zmigavca i sl. stvari koje mogu dovesti do nepotrebne nezgode).. Istina je takodje da mnoga raja provocira,ali to su seljaci tako da..