Član
dado...c::: je napisao(la):ja sam ismo slican slucaj u augustu kad sam se vraco sa mora i u derventi dtao na pumpi da sipam 50 maraka ( dao djevojci pare ja razgovaro telefonom) i gledam na retrovizor lik stavlja u dzep svoj zadnji desni pare i sipa gorivo za 20 maraka i slucajno pogledala moja djevojka poliko je nasuo i kaze mu fino ei nisam vam ja rekla da sipate 20 nego 50 on kaze ti si mi dala 20 i ja to sipam i ubjedjuje djevojku da je dala ona 20 maraka izadjem ja iz auta i kazem koliko ti je materet dala ona para kaze 20 maraka reko u koji si dzep stavijo kaze evo u novcaniku reko ne stavijo si u zadnji desni dzep pare a ne u novcanik i poce nesto da mi sere zvacu policiju ovo ono kad je vidijo lik da je meni puko film i da sam izvuko cijev od suncobrana iz gepaka poce da se mijenja pa ovo pa ono i toje trajalo neki 20-30 min i vratijo mi 30 maraka nazad e onda sam ja fino trazijo mu sefa da zovem i porazgovaro sa covjekom fino i rkeo mu sve al bez motike kod nas u bosni nema nista kako se meni cini
izvinjavam se za off tipic
Batina je iz Raja izasla :icon_biggrin: