nema lokovanja nikakvog neka sad nek pisu ... marko meni nista sto ti kazes nije jasno ... ti vazda zapocnes da das neki komentar, neku odluku i ama bas nikad ne finisiras to sto si poso rec, ustvari finisiras, al tako sto kazes "znas ti sta ja mislim" ... e pa care ja sam pomalo glup i nemam ama bas nikakvog pojma sta ti mislis de molim te obrazlozi malo svoje to neko misljenje jer kad si prvi komentar stavio i ja te pito "kako?" usutio si se ko picketina najveca pa sad kad drugi napadaju pokusavas nesto i ti, ajd sad fino se izjasni sta zelis da kazes ... da ti se ne svidja muzika koja vrijedi vise od pola svega sto ti imas? jesil kad slozio sta slicno pa mislis da mozes da seres po tudjem? imas li ti ikakvog iskustva il se ama bas non stop krijes iza nekog drugog? po cicama su te ljudi ismijali tovar puta? eto sto si vruc!
joke i SL ovdje jedini imaju nekog smisla u svemu sto govore, mozda vlasnik gleda malo pogresne stvari, al de razumite jedno, cojk je prije kupovine bilo koje komponente napravio spisak stvari koje mu se svidjaju "na papiru", onda je (sto u americi moze a kod nas ni slucajno) otiso u ovlastene distributere i posluso svaku komponentu kako radi te na kraju kupio ono sto se NJEMU najvise svidjalo ... kalibra ima nenormalno plitak gepek (svega 35 centi visine) a nije bog zna nesto velik ni u jednu drugu stranu, tako da je moro vodit brigu o velicini svega sta kupuje ... prvu stvar koju sam mu reko kad sam premjerio gepek jest da uzme dvije 10-ke umjesto jedne dvaneske al cojk odlucio kako njemu godi i svaki moj komentar je suvisan, e pa kad je meni maho glavom, vjerujte i vama ce ... ja sam uvijek govorio da cojk sebi treba kupit ono sto NJEMU odgovara, cinjenica je da bi svako od nas ovdje na forumu sa 7500km budzetom kupio neki drugi setup, zivotom vam se kunem niko od nas nebi kupio ni slicnu a kamoli istu stvar, UKUSI SE RAZLIKUJU OD SISE DO SISE!!! zato prestanite srat majke vam mile vise ...