Član
_JokeR_ je napisao(la):kome ne radi nek skine nfs.exe ili paul.dll ja sam instalirao i uveliko igram IGRA BETON uvjerice te se i sami....uvodni film detalji meni sve 10.....
jesil skino sa neta il sta vec ? ? ?:icon_question:
_JokeR_ je napisao(la):kome ne radi nek skine nfs.exe ili paul.dll ja sam instalirao i uveliko igram IGRA BETON uvjerice te se i sami....uvodni film detalji meni sve 10.....
SamiRX-8 je napisao(la):Dzaba dadoh tri marke za igru, mogao sam tri kafe popiti ! Upravljivost je neralna totalno. Sa 200 na sat, ja ulijecem u krivinu od skoro 90 stepeni... I jos RX-8 ide u šestoj 220... sramota...
0g1 je napisao(la):idi na auto pijacu 3 km i kupi ako ti je daleko i mrsko imas na siranu 10 km il vise neznam ni ja i jos svude nede YUglavnom pijaca ti je najbolje rjesenje
SamiRX-8 je napisao(la):Dzaba dadoh tri marke za igru, mogao sam tri kafe popiti ! Upravljivost je neralna totalno. Sa 200 na sat, ja ulijecem u krivinu od skoro 90 stepeni... I jos RX-8 ide u šestoj 220... sramota...
trizex je napisao(la):0g1 je napisao(la):idi na auto pijacu 3 km i kupi ako ti je daleko i mrsko imas na siranu 10 km il vise neznam ni ja i jos svude nede YUglavnom pijaca ti je najbolje rjesenje
dje je auto pijaca? ja sam na pofalicima
0g1 je napisao(la):trizex je napisao(la):0g1 je napisao(la):idi na auto pijacu 3 km i kupi ako ti je daleko i mrsko imas na siranu 10 km il vise neznam ni ja i jos svude nede YUglavnom pijaca ti je najbolje rjesenje
dje je auto pijaca? ja sam na pofalicima
Jesili ti ozbiljan :icon_eek::icon_eek: