Član
Default je napisao(la):da se nevracam po citavoj temi jeli mi moze neko reci da li je ovaj nfs izasao za ps2?
ja mislim da jeste,prvo je trebao doći za PS2 tako mi je rekao onaj u CD shopu
Default je napisao(la):da se nevracam po citavoj temi jeli mi moze neko reci da li je ovaj nfs izasao za ps2?
0g1 je napisao(la):ma niko od nas se nemoze da navikne u tom je problem mladim generacijama se svida i pro street i mostwanted i ovaj najnoviji undercover , al ja vala cekam UnderGround3
0g1 je napisao(la):ma niko od nas se nemoze da navikne u tom je problem mladim generacijama se svida i pro street i mostwanted i ovaj najnoviji undercover , al ja vala cekam UnderGround3
Death_beat je napisao(la):blago vama...
zadnji nfs koji je moj comp mogao pokrenuti je Most wanted :icon_biggrin:
Death_beat je napisao(la):blago vama...
zadnji nfs koji je moj comp mogao pokrenuti je Most wanted :icon_biggrin:
Davor_ je napisao(la):play station ce zastariti i prestaec se igra za njega praviti za PC nece uvjek ga mozes nadogradit(koliko - toliko)
Trozic je napisao(la):Davor_ je napisao(la):play station ce zastariti i prestaec se igra za njega praviti za PC nece uvjek ga mozes nadogradit(koliko - toliko)
potpis,
plus na PCu imaš internet,imaš hrpu drugi stvari koje možeš raditi pored igranja,i dosta play sationa se i pokavari nakon godinu dvije naročito polovni...