Outrage je napisao(la):Prva je najbolja i po meni bi trebala u stampu s tim sto bi ja imao jedan prijedlog,pa se vi skontajte da li odgovara ili ne
Treba uraditi transparentnu podlogu i raditi unutarnu naljepnicu za zadnje staklo,mislim da bi po meni najbolje mjesto bilo da izbjegnemo ljepljenje po vozilu,hajdemo na staklo !?
djogi86 je napisao(la):E raja ja ne znam ko je ovo radio i u kom programu, samo ako moze da postavi file od programa da se moze da doradi ili da predlozim nesto, ovaj natpis ne brze od zivota da bude crvenim slovima kao i bhtunin.com kao i kazaljka a da brojevi i ove crtice ostanu bijele.Znam kako crveno bijela kombinacija dobro stoji na zatamljena stakla sa strane pa reko da bi ovo moglo imatii i extra vizuelni efekat.
Ako se ovom momku koji je to radio ne svidja neka baci file nekako ili nesto!
Outrage je napisao(la):Aha znaci svako ce sebi raditi !? Mislio sam da ce kolektivni print ici !
Jel ti ovo u vectorskoj tehnici uradjeno!? Ako jest da ti meni vector a ja cu sebi velicinu odrediti
black_devil je napisao(la):Pripremite Dvije ili dva para...Kako ce vec biti...nemoj da me zaboravite, treba meni i Edisu...Pa takoo..Ako nebudem pratio ovo,posaljite na PM...
ersan_sa je napisao(la):Isto tako
Ja bi zamolio nekoga ko bude stampao sebi, da uradi i meni dvije u ovoj dimenziji 20x8,6 cm.
Kad bude gotovo neka mi javi na broj 061 439 650
Ja sam u Sarajevu pa bi bilo dobro da je i druga strana u Sa.
Hvala unaprijed