Član
LSD je napisao(la):to su dva BMW-a a ne jedan :lol::lol::lol::lol:
a calibra je iz LK....a mislim da je 16v...opet nisam siguran...nikad lika nisam vidio da je derao...a cuo sam da ide "dobro"
i oba iste felge imaju
LSD je napisao(la):to su dva BMW-a a ne jedan :lol::lol::lol::lol:
a calibra je iz LK....a mislim da je 16v...opet nisam siguran...nikad lika nisam vidio da je derao...a cuo sam da ide "dobro"
bigbutch je napisao(la):čiji je ovaj žuti clio sa slika znal ko kakva je mašina i imal' kakav snimak gdje je on na pisti??
Porschefan je napisao(la):bigbutch je napisao(la):čiji je ovaj žuti clio sa slika znal ko kakva je mašina i imal' kakav snimak gdje je on na pisti??
Žuti Clio je po onome što se dalo vidjeti pripremljen za brdske utrke, vjerojatno ga je netko snimio danas, sudjelovao je samo u jednoj vožnji vs bijeli Golf 2 (onaj sa videa na početku), Golf definitivno brži.
Bili su momci iz amk Hercegovina, možda je njihov :icon_question:
Porschefan je napisao(la):Nije nije,nema e46 m3 sa 4 vrata, netko je spominjao da je 328i, bio je brži od alfe 164 ali sporiji od ovog plavog e30
ne bih rekao a je isla jako lose,kao prvo auto je bilo puno muzike i moj alat u njoj i brdo stvari,trkao je se sa astrom 2.016v koja je i onako laksa i uzeo je oba puta s tim da je prvi put mnogo klizao,treci put je se potezao sa plavom e30kom i tu je izgubio s tim da je opet klizao na startu,da je bolje startao bili bi tu negdje ipak ne ide prednja vuca tako lako protiv zadnje sa speromZELA GTI je napisao(la):Jako loše,svi su je derali.Po učinku bih rekao da je u njoj 2.0 8v od 120 konja
Mrva: što ne mahnu da mi daš koji ćevap? Hvala na komplimentu