enesss je napisao(la):joj jojj , premocno izgleda , a zbog ovog praznog prostora,ili /50 (vjerovatno ce malo unistiti izgled ovih ljepotica) , ili jos u pod , snaci ces se ti vec , svaka cast za odabir felge
hare123 je napisao(la):Svaka cast, megan strasno izgleda ...
auto je bas radjeno po mjeri, moje neko misljenje da nisi trebao mjenjati one 16' petokrake, bile su mu strasno legle, po meni bolje od ovih.Nemam rijeci za ove felge,strasne su ali mnogo bolje stoje na nekom karavanu :icon_smile:
fly_benaglio je napisao(la):druze trazio sam ga ja po citavom svijetu hehe imas u bunji al je skup oko 350 km , a ima po ebay-u jeftinije samo trazi
niksa je napisao(la):ko lutka je
DDaarriioo je napisao(la):auto je vise nego odlican imam ti ja pragove od poliestera za megana, ako si musterija... treba ih samo prefarbati...:icon_smile:
mario_vts je napisao(la):DDaarriioo je napisao(la):auto je vise nego odlican imam ti ja pragove od poliestera za megana, ako si musterija... treba ih samo prefarbati...:icon_smile:
ehh to bi bilo dobroo!! hoces mi slike poslati ili cemo se naci sutra u kissu jer svakako nesto tebam dolje!!! ostavi mi broj u poruke!!! pozz