Član
vidjao sam te i ja, mislim po vitezu, prvo gledam ove slike i mislim da ga nisam vidio, al kad sam vidio ove nove dayline farove sjecam se da sam te vidjao.. dobar je, mjera sredjen, nista pretjerano..
Crazydeaf je napisao(la):Fino Fino
ArminM je napisao(la):pravo fin rendzer, ja sam te zapazio po farovima, sreli smo se nekoliko puta, jednom si stajao iza mene u vitezu na semaforima
mocan rendzer svegami, bas mjera, farovi mi se jako svidjaju
SoundLunatic je napisao(la):vidjao sam te i ja, mislim po vitezu, prvo gledam ove slike i mislim da ga nisam vidio, al kad sam vidio ove nove dayline farove sjecam se da sam te vidjao.. dobar je, mjera sredjen, nista pretjerano..
PoLo9n3 je napisao(la):Lijep megan,sve je na svom mjestu
niksa je napisao(la):svidja mi se megane Fino su ulozio Sta je sa prvim felgama 16" - ke ?
panajotis je napisao(la):dobar ti auto ali mislim da bi trebao ici jos dole... posto je zeznuto popuniti te blatobrane oooogromni su :icon_eek:
panajotis je napisao(la):dobar ti auto ali mislim da bi trebao ici jos dole... posto je zeznuto popuniti te blatobrane oooogromni su :icon_eek:
allroad je napisao(la):reno sam zapamtio kad je jos bila zima po celicarama s crvenim rubom....
blicam ti drugi put kad te vidim
allroad je napisao(la):sta si ono danas radio ? nove gume ili ?
zAaKy je napisao(la):Opazio sam te i ja , ali podavno, prije 3-4 mjeseca kod bolnice u travniku, ona gornja na onome brdu, malo sam se i slikao pored njega, nemoj mi zamjeriti
Stvarno je
odlican megane imam i ja istog, samo naprijed sa sredjivanjem :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool:
fly_benaglio je napisao(la):PHP:odlican megane imam i ja istog, samo naprijed sa sredjivanjem :icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_cool:
allroad je napisao(la):ma vidio sam par puta na treningu bio i kad sam krenuo kuci vidim jos stoji auto i puno vas oko auta ja bio na kruznom toku mozda si vidio bmw e60 crni/tamno plavi koje je vec boje :lol: a ne znam jesi li uopce ti bio tu nemam pojma....koje su 17-ke u pitanju ?
Sporting je napisao(la):Extra Megane,
pravo lijep i dobro ocuvan.
Svidjaju mi se detalji koje si do sada uradio, narucito farovi i stopke od novije serije, a potom i izlakirane lajsne.
Sve to skupa mu je dalo neku sasvim novu notu, i osvjezilo ga u svakom pogledu.
DDaarriioo je napisao(la):Svaka cast... odlican megan... meni je najljepsi na 17''kama bellini...
allroad je napisao(la):Jesil uzeo te 17'' ?
[/quote
nisam jos cekam da taj lik zamjene set kvacila pa da se nadjemo u doboju neda mi se do tuzle gasati!!!