Član
allroad je napisao(la):ahaaa... hajde polako i stavi nam sliku tih felgi ako imas da vidimo kakve su
to je taj model fela!!
samo je 17"
http://imageshack.us/f/228/bild0024xv1.jpg/
allroad je napisao(la):ahaaa... hajde polako i stavi nam sliku tih felgi ako imas da vidimo kakve su
allroad je napisao(la):Dobre drug 100%
ArminM je napisao(la):ako su ovakve neces sigurno, leci ce pravo na renola, u to sam siguran
samo stanje u kojem su fele je upitno, posto ih niko od nas nije vidio, ali se nadam da ces dobro proci
nagovori ga da se nadjete u zavidovicima, pa dodji na kafu:icon_biggrin:
cliocup je napisao(la):pa susjed nisam znao kako stršnu vozilicu imaš do sad sav je čista 10!!! a ove devilke mi se posebno sviđaju di si ih uzimo jel ebay il neka druga šema ???ja sam mislio uzeti za svog clia ali mi se neda baš nešto preko ebaya puno bi mi došlo poreza carine i ostalih gluposti....sve najbolje i sretno!!!
ArminM je napisao(la):dobre fele, al bas nekako male izgledaju, da li je do profila guma ili ne znam ti cega
ali da su dobre dobre su
SoundLunatic je napisao(la):predobro mu stoje neki dan te vidim, jel te zeza policija zbog onih daylight svjetala jer vidim da samo njih koristis a ne svijetle nesto jako??
dellas je napisao(la):Ne bih ti preporucio da trazis 205/50, to je veliki balon za 17-ice, 205/45 bi ti bilo taman