Član
dzabe vi pisete ovdje, ja sam gledao par testova, i clio je uvjerljivo prvi
djogi86 je napisao(la):Pa DSG i podrazumjeva lunch kontrolu, jedes smoki kad god hoces!
trizex je napisao(la):Procitao sam svih 12 stranica u komadu, i jebes me ako vi znate koja vam je tema raspravljanja uopste
GTI TDI je napisao(la):DSG u ovim autima je opcija za koju doplatiš 5-6 hiljada, isto kao i u drugim VW-ima, znači možeš ti i u polu dobiti manuelca i slažem se i ja bih ga u ovom autu uzeo prije DSG-a jer je zanimljiviji, ali DSG je dosta brži, zato je on sad na svim testovima...
a kako to molim te možeš idealno startati sa DSG-om, jel to DSG podrazumjeva možda i launch control, nešto što ja ne znam, daj molim te reci mi koji si to ti jebeno brzi auto vozio tako...
sa DSG-om startaš isto kao i sa manuelcem, jednako moraš paziti na gas da ne bi ostao šlajdrajući u mjestu, to što si ti gledao startuše na youtube-u je druga stvar
a taj ESP što ti kažeš bez turn OFF da bi tebi zasmetao treba jaja u grlo da ti dođu, jer on kad je turned OFF aktivirat će se samo djelomično kad žestoko pretjeraš i vjerovatno ti spasiti život, a to je recimo jeben drift na nekih 160 km/h...
pusti se ti Tiffa i Jeremyja sa tv-a njima smeta zato što su manijaci i zato što su na stazi, ti probaj nešto tako pa onda pričaj smeta mi
VR6Boki je napisao(la):Napisah ja, djabe pricat nekome ko ne vozi takve aute o njima i prednostima jednoga od njih... :icon_biggrin:
Lija je napisao(la):pa onda bi ovu temu trebalo nazvati najbrza mala gradska sportska auta,ili najljepsa itd..
@s1ck-Evo magazin (ustvari ako znas koji je to magazin) ga je svrstao medju najbolje automobile u svijetu,kao sto sam rekao na 3.mjesto..a prijatelju ja sam procitao magazina sto ti ocima vidio nisi,i to ti mogu potvrditi neki clanovi ovog foruma,tako da i ako PROSIPAM pamet kao sto kazes,prosipam sto znam,sto je istina,a ne da lupam gluposti..:icon_exclaim:
dalje sto Boki rece porede clia i novog pola:icon_confused: al hajd ...
jednostavno svi iole normalniji magazini Clia stavljajau ispred svih konkurenata,pa nevidim zasto se sad prepirat da je neki dr auto bolji (u GLOBALU mislim) kad nije..
Shvacam ja da svako ima svoje misljenje i ukuse,ali onda ga samo iznesi nemoj druge ubjedjivat da misle isto kao i ti...
s1ck je napisao(la):Lija je napisao(la):pa onda bi ovu temu trebalo nazvati najbrza mala gradska sportska auta,ili najljepsa itd..
@s1ck-Evo magazin (ustvari ako znas koji je to magazin) ga je svrstao medju najbolje automobile u svijetu,kao sto sam rekao na 3.mjesto..a prijatelju ja sam procitao magazina sto ti ocima vidio nisi,i to ti mogu potvrditi neki clanovi ovog foruma,tako da i ako PROSIPAM pamet kao sto kazes,prosipam sto znam,sto je istina,a ne da lupam gluposti..:icon_exclaim:
dalje sto Boki rece porede clia i novog pola:icon_confused: al hajd ...
jednostavno svi iole normalniji magazini Clia stavljajau ispred svih konkurenata,pa nevidim zasto se sad prepirat da je neki dr auto bolji (u GLOBALU mislim) kad nije..
Shvacam ja da svako ima svoje misljenje i ukuse,ali onda ga samo iznesi nemoj druge ubjedjivat da misle isto kao i ti...
ja nisam rekao da to nije tacno sto pise
ali sine imam vise kilometara u rikverc nego ti naprijed zato molim te pusti se teorije kad te vidim u nekom klipu ili casopisu da si vozio neka od tih auta onda ti skidam kapu do tad nastavi citati i i prepricavati ono sto si procitao
i dok si ti citao bukvar ja sam citao EVO i slicno zato molim te nemoj misliti da znas mnogo