Član
darko13 je napisao(la):Mi blakanci smo specifični narodi volimo puno pričati o onome o čemu pojma nemamo...svako vuče na svoju stranu tj. na omiljenu marku i vadi se na argumente čula kazala...rasprava nigdje veze malo parlamentalnosti a ne odmah za gušu...
o tome ja i pricam ili internet tjuneri citaju citaju a u praksi pojma nemaju ovo se ne odnosi na sve ali ja samo kazem da sam siguran bar 99% da niko iz rasprave nije imao susreta ni sa jednim od pomenutih auta
ne kazem da nema momaka koji znaju ali...
Lija je napisao(la):s1ck je napisao(la):Lija je napisao(la):pa onda bi ovu temu trebalo nazvati najbrza mala gradska sportska auta,ili najljepsa itd..
@s1ck-Evo magazin (ustvari ako znas koji je to magazin) ga je svrstao medju najbolje automobile u svijetu,kao sto sam rekao na 3.mjesto..a prijatelju ja sam procitao magazina sto ti ocima vidio nisi,i to ti mogu potvrditi neki clanovi ovog foruma,tako da i ako PROSIPAM pamet kao sto kazes,prosipam sto znam,sto je istina,a ne da lupam gluposti..:icon_exclaim:
dalje sto Boki rece porede clia i novog pola:icon_confused: al hajd ...
jednostavno svi iole normalniji magazini Clia stavljajau ispred svih konkurenata,pa nevidim zasto se sad prepirat da je neki dr auto bolji (u GLOBALU mislim) kad nije..
Shvacam ja da svako ima svoje misljenje i ukuse,ali onda ga samo iznesi nemoj druge ubjedjivat da misle isto kao i ti...
ja nisam rekao da to nije tacno sto pise
ali sine imam vise kilometara u rikverc nego ti naprijed zato molim te pusti se teorije kad te vidim u nekom klipu ili casopisu da si vozio neka od tih auta onda ti skidam kapu do tad nastavi citati i i prepricavati ono sto si procitao
i dok si ti citao bukvar ja sam citao EVO i slicno zato molim te nemoj misliti da znas mnogo
znam koliko znam,ali smijem se kladit da znam ako ne vise onda bar isto ko i ti..kilometri sa ovim nemaju nikakve veze,i sad si ti eto najpametniji sto imas kilometara u rikverc ko ja naprijed al haj',to je valjda tvoje mjerilo znanja :lol: vozio nevozio nit ja nit bilo ko dr,to i nije bit,jer bi onda ovjde samo 3-4 poruke od ljudi koji su vozili neku od ovih vozilica,onda nevidim svrhu foruma..ali msm da je glupo tvrdit da Clio nije najbolji kada su to svi normalni magazini objavili,testirali dokazali..i opet kazem drugo je stvar ukusa kad neko nevoli Clia ali govorit da je npr Polo bolji,a nije..dosta naroda nezna postavit recenicu i reci ono sto misli..
imaju kilometri veze pazi sta si napisao "prijatelju ja sam procitao magazina sto ti ocima vidio nisi,i to ti mogu potvrditi neki clanovi ovog foruma" koliko si tih auta iz magazina provozao? da bi pametovao
mislim da nisi kompetentan da postas u temi kometare sem da napises kako i zasto a ne ti procitao sve EVO magazine i najpametniji
ali haj odrast ces i ti polako