eddo je napisao(la):il jednostavno nisu bili napunjeni sto je najveca vjerovatnoca ... jedino tako je moglo bit gore sa njima neg bez njih ...
WyattEarp je napisao(la):znas zasto ti to sluzi,,,,,hmm,,,to ti je kao kad palis sijalicu od 220 v a stavio na akumulator od 12v,,
ajiii..vidjaj slika,,vi niste normalni,,,jel ovo muzika za ispravljanje kicme i izvlacenje reuma kod ljudi,,ili,,,,,samo za usi
eddo je napisao(la):btw punio sam kondova pun K i nikad nijedan nisam napunio samo + i - ... uvijek je moralo ic preko il sijalice il otpora ... jbga nije to bas obicni kond ...
tareee je napisao(la):joj lave koji si ti strucnjak... da tesla ovo vidi sta si pisao odma bi te usvojio... :lol::lol::lol:
SoundLunatic je napisao(la):ma novi su bili, prodani su i nastavili su svoj zivot gdje treba, kod mene nisu jer nisu mogli zadovoljiti..
a eddo, pa sve su ovo "show eye" instalacije ovdje kond "mora" da bude..
al nemoj djaba traziti, uvjerio si me da je to potrebna stvar.. necemo sad 5 strana o tome.. :icon_rolleyes:
EDIT: i ja sad glup neznam napuniti kond.. yeah right.. pojacalo je imalo 4.5 kwrms i tu kondici nemaju sta raditi, ja sam probao, nije sljakalo i ciao.. djaba bacio pare.. kratko jasno.. za te pare sam mogao kupiti pametan akku..
EOD od mene..
SoundLunatic je napisao(la):pa bilo bi super i da se moglo i na 50% odvrnuti.. tako da ti 4kw nije bilo ni u prici, ako je bilo i 2kw dobro je, i to sve sa dva konda.. ma jes.. with 2 akkus... cim sam ih skinuo prodisao sistem.. :lol: