Član
Kod mene Samsung D600, extra mobitel, jako fino dizajniran, ali mana sto nema podrzanih aplikacija vele, ziva muka instalirat java igricu, potrebno peglanje od barem pola sata ako uopce uspijes, nema promjenjivih tema itd... sto se tice ostalog, ima stereo zvucnike koji jako dobro sviraju, ne glasno ali jako kvalitetno, ekran je extra, kamera za 2megapixela me ugodno iznenadila, mana je sto ima bljeskalicu a ne blic, i ne podrzava prebacivanje brjeva sa telefona na karticu, pa ako mjenjas sim karticu jebat cete mu sve zivo i mrtvo u tvornici odakle je dos`o...
Sad je vec malko vise od 2 god. kod mene, tipke navigacije mu stekaju, baterija je krepala stara moze 3 sata, kupio novu zamjensku i moze 1 dan...hmmmm....i da podrzava micro Sd kartice do 2Gb, ali ruku na srce ja imam punu od 1Gb icesto se dogodi da zastopa ko kompjuter, i onda cuvapj bateriju pa ga pali nanovo...
Sad je vec malko vise od 2 god. kod mene, tipke navigacije mu stekaju, baterija je krepala stara moze 3 sata, kupio novu zamjensku i moze 1 dan...hmmmm....i da podrzava micro Sd kartice do 2Gb, ali ruku na srce ja imam punu od 1Gb icesto se dogodi da zastopa ko kompjuter, i onda cuvapj bateriju pa ga pali nanovo...