Član
djavolica je napisao(la):hahaha iste karakteristike znaci :lol::lol::lol:i kod mene je ista stvar s prstenom a on se naravno ne moze zamijeniti predpostavljam, jos malo se pocelo oko kamere ono guliti takodje pozadi.Meni se desi samo da nestane tonova tj telefon zvoni recimo i ja se javim, niti ja koga cujem niti taj neko mene dok takodje ne ugasim telefon i ponovo upalim i onda sve ok.Kako smo ih mi samo dobro platili, a mogu misliti koliko su sad!Ja htjela tada 6300 al nje naravno nije bilo, rasprodale se.Barem bi jeftinije prosla a dobila isti telefon skoro :icon_smile:Death_beat je napisao(la):ma bjez, kanta obicna, nije ni cudo sto mu ovako opada cijena brzo.. :lol:djavolica je napisao(la):Ja im vec mislila reklamirati svoj, kontala da je to nesto do njega samo :lol: hajmo mi to njima vratiti dok su jos pod garancijom, posto sam i ja na isti nacin kupila :lol:
btw. desava li se kod tebe onako ponekad da ga pukne neki prenos pa se sam od sebe ugasi i upali, ili odjednom nestane svih tonova na telefonu :icon_question:
desava se jasta, ali rijetko, samo sto kod mene poslije toga rade tonovi ali mu ne radi mikrofon..pa ga onda ja moram rucno ugasiti i upaliti da bi onda proradilo sve kako treba..
zaboravio sam dodati da mu se onaj prsten srebreni operutao skroz, ni na sta ne lici.. :icon_mad:
možete pokušati uraditi upgrade softwera u mobitelu,spoji se na komp
ima nokia pc suite i nokia program za update...
ja nemam nikakvih problema sa 6131 ali kad sam ga dobio bio je vodafone
tj. zaključan,platio 40km da se otključa ali mi lik ubacio prvi software od 6131 i sve radi super ali ekran kasni sa paljenjem kad se otklopi mobitel,
ja uzmem i uradim update softwera,i otad mobitel radi puno brže ekran se pali trenutno ne primjetiš,kolko je brz....