Lycan je napisao(la):sa rogatim se ne vrijedi bosti...
dva drota na sudu su uvijek u pravu
Oggy je napisao(la):s1ck je napisao(la):pitanje za sve koji znaju sta treba, kako treba,
u prosli cetvrtak zaustavi me policija za nepropisno skretanje
ok tamo vamo neam ni pojas
i nakon malo rasprave normalne
pocnu dizati ton na mene kao sta ja znam nemoj da mi oni pokazum, balavac itd
Ovaj dio mi nije jasan...nakon normalne rasprave poceli dizat ton???
elektricar je napisao(la):mozda zato ako ga proglase krivim, 99 % hoce, sto ce jos platit i troskove suda
Skrabo je napisao(la):´ebena situacija iako nemas izbora velikog.Nego probaj naci vezu dobru i uradi kao sto ti je rekao zen3dom
A neznam ni sto si pitao imena njihova ?
zen_3dom je napisao(la):stoji noke sto napisa, a sta kad ni jedan od drotova nece biti tu (bar vecinom nisu) vec zastupnik policije vecinom koji se drzi zakona i bla bla, briga ga, moze te pobiti samo tako......
moje misljenje je da ce ga sud samo vise doci, ja sam na sudu popusio tako, em me iz MUPa poslali na sud radi njihove greske, kao samo je fora malo pegle preko suda, ponistice ti se to, a na sudu iako su ustanovili da mi je kazna napisana ni po kojem osnovu, znaci pogresna kazna, ponistili su tu koju sam dobio tada i na koju sam se zali i napisali novu na sudu i umjesto kazne 120KM platio sam 270KM.....
pa ti vidi isplati li se, ako cess se ganjati povedi i svjedoka i advokata na sud, i probaj jos koga od svjedoka naci.....
a drotovima je svjedoka najlakse naci, uhvate nekoga i kazu necemo ti pisati kaznu ako svjedocis tako i tako....... zalosno ali istinito.....
niksa je napisao(la):cekaj od koga je tebi doslo 500 km kazne
Little Dragon je napisao(la):nisam citao ostalo , ali koliko sam svatio znaci ako su 2 drota bio ja drzak ili ne poslije kazne koju mi napisu mogu sarati sta im je qurcu cejf i da ja to moram prihvatiti??? mislim da je to debilno , buraz zali se ne moze ti niko uzeti pare za ono sto nisi uradio , mora biti nacin da se to rijesi nije ovo western ba
JD. je napisao(la):pa eto ako su 20 KM troskovi, ako ces morati na kraju platiti 500 KM onda ti tih 20 KM nista ne znaci...
pokusaj... pogotovo zato sto su ti tu kaznu poslali naknandno, umjesto da su ti je urucili kad i kaznu zbog koje su te zaustavili... povedi svjedoke i to je to
vecina je ljudi ovdje isprepadana tim sudom i policijom, a u biti nemaju nikakvog iskustva sa tim, nego su to culi nekad negdje od nekog, rekla kazala price...