Član
Haj dobro,ovo vec nije lose,dakle brcko je za dvije sedmice pomaknuto,ok,ajd ,nije strasno,toliko
renault_fan je napisao(la):ovo je cista glupost,kako sad Bihaca nema???.....prvo najave toliko toga za Bihac a na kraju ga ni u prici....velika kritika od mene za organizatore :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
VR6Boki je napisao(la):renault_fan je napisao(la):ovo je cista glupost,kako sad Bihaca nema???.....prvo najave toliko toga za Bihac a na kraju ga ni u prici....velika kritika od mene za organizatore :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Pa kome treba Bihac, bas super sto ga nema. Ionako bude beze trka sa skroz malo auta, prosle godine je bio samo 1 (jedan) takmicar iz Bihaca. Da nije bilo likova iz Sarajeva i Cazina, nista nebi bilo od trke, al eto oni su donekle spasili stvar...
VR6Boki je napisao(la):renault_fan je napisao(la):ovo je cista glupost,kako sad Bihaca nema???.....prvo najave toliko toga za Bihac a na kraju ga ni u prici....velika kritika od mene za organizatore :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Pa kome treba Bihac, bas super sto ga nema. Ionako bude beze trka sa skroz malo auta, prosle godine je bio samo 1 (jedan) takmicar iz Bihaca. Da nije bilo likova iz Sarajeva i Cazina, nista nebi bilo od trke, al eto oni su donekle spasili stvar...
CocaCola je napisao(la):@organizatori, ja bih vas lijepo zamolio da uopste ne organizujete u Brckom street race, obzirom da nista sposobni to organizovati. Tri puta odgadjati, ja tri puta ljude zovem i kazem im tad je, pa nije, pa tad je, pa nije. Svoje obavze odgadjam vec drugi put, ne samo ja, ima jos ljudi. Tako da organizujte gdje hocete, u Brckom ne trebate!
Na vasu sramotu.