sale072 je napisao(la):Što u Zenici nikad ništa :S ajd što nas na vremenskoj prognozi nema...
renault_fan je napisao(la):hehe vidimo se u bihacu......i dajte nek vas dodje malo vise u bihac,,,
badboy je napisao(la):dino ...
mmozes li sta za Sanski Most dogovoriti .... ?????
ove godine nece biti motorijade pa nebi bilo lose jedan dan street race
badboy je napisao(la):badboy je napisao(la):dino ...
:icon_confused::icon_confused:
HONEY je napisao(la):renault_fan je napisao(la):hehe vidimo se u bihacu......i dajte nek vas dodje malo vise u bihac,,,
u Bihac dolazim 10000%. tu sam bio brdo puta, znam savrseno put i imam smjestaj.
jesu li zavrsili onaj most u sred grada?
sto se tice Brckog neznam, cujem da je tu zaustavni put stvarno los (netko je napisao ovdje), obavjestite me bolje, da planiram
erol_brcak je napisao(la):badboy je napisao(la):badboy je napisao(la):dino ...
Drop it my man!
Ako nemate pistu ili bilo koje mjesto gdje bi se odrzao rejs zaboravi.
Jbg!
badboy je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):badboy je napisao(la):badboy je napisao(la):dino ...
Drop it my man!
Ako nemate pistu ili bilo koje mjesto gdje bi se odrzao rejs zaboravi.
Jbg!
boze dragi covjeka.........
ima magistralni put ...ravnina 10 kilometara ... kad je bio neki street race bio tu .... ima mjesta bio je mtopic clan ovog foruma ,bio je basta sa svojim kadetom ....
sta si navalio pitam samo ... jeboga
renault_fan je napisao(la):HONEY je napisao(la):renault_fan je napisao(la):hehe vidimo se u bihacu......i dajte nek vas dodje malo vise u bihac,,,
u Bihac dolazim 10000%. tu sam bio brdo puta, znam savrseno put i imam smjestaj.
jesu li zavrsili onaj most u sred grada?
sto se tice Brckog neznam, cujem da je tu zaustavni put stvarno los (netko je napisao ovdje), obavjestite me bolje, da planiram
most nisu zavrsili jos,radovi u toku (nazalost)....
kako sam cuo price iz grada,TREBALO bi biti domacina sa finim vozilicama...a onaj koji je jedan od najbrutalniji jeste kadet 2,0 GSI sta je radjeno na njemu ne znam,samo znam da jede cestu....hoce li se on prijavit isto neznam