vw_damir je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Vidim da ti pravopis bas i nije bitan, jer zakljucujem po textu, te znakovima na koji ih nacin rabis, i gdje ih stavljas. No never mayn ...AnDel je napisao(la):a ljudi za mene je taj pravopis manje-vise nebitna stvar,,,iako dobro poznajem,jbga moralo se nauciti...znaci sjeli neki tamo likovi i odlucili po nekoj svojoj volji sta i kako treba ,i sad mi 'poslusnici' treba da postujemo ta pravila,,,inace sam 'protivnik' nametanja pravila i regulativa,,sve je to subjektivno odluceno,,,,,vise pratim akcent i ne volim brate ono seljcko 'vasa,nasa,goram dolam,vamo,,itd to mi usi para a htjeo moze proci,i neke greske 'tehnicke' prirode,,,nego znate sta treba za svaku rijec raspisati 'referendum' i ponuditi ljudima kako hoce da pricaju...'haja brate':lol::lol::lol:a sto se ja napisa,:lol: sam sebi dosadi mogu mislit kako je vama:lol:
A da se malo i ja nadovezem na themu , meni je licno jako bitno kako netko pise, i kako izgovara određene rijeci, jer to u biti mnogo govori o toj osobi. A to htio-htjeo-tjeo je nikakava greska u rijecniku, jer kad vidim sta sve ljudi pisu, i koje rijeci upotrebljavaju zgadi mi se, najradje bi ih poslao natrag u osnovu da se ponovo nauce nekom osnovnom pravopisu...
Ja sam u dosta tvojih postova primjetio da grijesis u rijecima gdje treba slovo h stavit:
htjedoH
odmaH
odoH
biH (kad u svoje ime govoris)
sHvatit
i josh mali milion rijeci... Sad neznam do cega je to.
A inace se slovo h izbjegava u dosta rijeci gdje treba da stoji. Takodjer i slovo f u zadnje vrijeme. Neznam, al' to po meni pokazuje znak nepismenosti, sad sta kako i sto neznam.
adi187 je napisao(la):Ma ajd off topic je neka se pise sta bilo, ev' i gramatiku ucimo korisni su forumi ....
boss_C200 je napisao(la):da se zna:
lica jednine
1. ja bih
2. ti bi
3. on/ona/ono bi
lica mnozine
1. mi bismo
2. vi biste
3. oni bi
:lol::lol:AnDel je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):da se zna:
lica jednine
1. ja bih
2. ti bi
3. on/ona/ono bi
lica mnozine
1. mi bismo
2. vi biste
3. oni bi
ma ko nebi,,,nema ga da nebi:lol:
boss_C200 je napisao(la):mene nervira kad poslije zareza nema razmaka, nego sve odjednom istrese pa ti se snalazi:lol:
_vwfan_ je napisao(la):vw_damir je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Vidim da ti pravopis bas i nije bitan, jer zakljucujem po textu, te znakovima na koji ih nacin rabis, i gdje ih stavljas. No never mayn ...AnDel je napisao(la):a ljudi za mene je taj pravopis manje-vise nebitna stvar,,,iako dobro poznajem,jbga moralo se nauciti...znaci sjeli neki tamo likovi i odlucili po nekoj svojoj volji sta i kako treba ,i sad mi 'poslusnici' treba da postujemo ta pravila,,,inace sam 'protivnik' nametanja pravila i regulativa,,sve je to subjektivno odluceno,,,,,vise pratim akcent i ne volim brate ono seljcko 'vasa,nasa,goram dolam,vamo,,itd to mi usi para a htjeo moze proci,i neke greske 'tehnicke' prirode,,,nego znate sta treba za svaku rijec raspisati 'referendum' i ponuditi ljudima kako hoce da pricaju...'haja brate':lol::lol::lol:a sto se ja napisa,:lol: sam sebi dosadi mogu mislit kako je vama:lol:
A da se malo i ja nadovezem na themu , meni je licno jako bitno kako netko pise, i kako izgovara određene rijeci, jer to u biti mnogo govori o toj osobi. A to htio-htjeo-tjeo je nikakava greska u rijecniku, jer kad vidim sta sve ljudi pisu, i koje rijeci upotrebljavaju zgadi mi se, najradje bi ih poslao natrag u osnovu da se ponovo nauce nekom osnovnom pravopisu...
Ja sam u dosta tvojih postova primjetio da grijesis u rijecima gdje treba slovo h stavit:
htjedoH
odmaH
odoH
biH (kad u svoje ime govoris)
sHvatit
i josh mali milion rijeci... Sad neznam do cega je to.
A inace se slovo h izbjegava u dosta rijeci gdje treba da stoji. Takodjer i slovo f u zadnje vrijeme. Neznam, al' to po meni pokazuje znak nepismenosti, sad sta kako i sto neznam.
JOJ ljudi necemo sada u detalje svako svakom moze naci gresku sada ali ovo "htjeo"puno se koristi u zadnje vrijeme pa sam primjetio
@Damire mislim da se ne znam pise odvojeno ali jbg necemo sada oko gluposti raspravljati ovo je cisto da se ljudima malo skrene paznja na rijeci koje upotrij*imo 100 puta dnevno
SoundLunatic je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):mene nervira kad poslije zareza nema razmaka, nego sve odjednom istrese pa ti se snalazi:lol:
nidje veze da te takva glupost nervira sta mislis da ti napise htjeo zajedno sa htio pa se onda snadji lako ti ovako pricat
boss_C200 je napisao(la):da se zna:
lica jednine
1. ja bih
2. ti bi
3. on/ona/ono bi
lica mnozine
1. mi bismo
2. vi biste
3. oni bi