TDi Power je napisao(la):Bravo cupavi svaka cast,steta sto ti se to desilo,ali jbg bice bolje drugi put![]()
djavolica je napisao(la):Pa gdje 17 prijavijesi to zbavio tablice il su samo reda radi?
steta sto se to desilo al hajd, bit ce spremnija valjda za sljedeci put
![]()
andre306 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa gdje 17 prijavijesi to zbavio tablice il su samo reda radi?
![]()
heheh, nisam bio siguran noc prije mi malo lamela pocelas proklizavati pa zato ali sve ok proslo, a tablice su od bratovog golfica, hehehehe jbg morao sam se snaci.....
djavolica je napisao(la):andre306 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa gdje 17 prijavijesi to zbavio tablice il su samo reda radi?
![]()
heheh, nisam bio siguran noc prije mi malo lamela pocelas proklizavati pa zato ali sve ok proslo, a tablice su od bratovog golfica, hehehehe jbg morao sam se snaci.....
Neka i treba se snaćisobro si ti onda bar vratio tablice
ja ih ne dam pa ću i za to morat kaznu platit
![]()
LSD je napisao(la):dobar crx mnogo![]()
menjic je napisao(la):???
A mozes li mi objasniti kako je pukao taj unutrasnji i omotao se oko poluosovine ???
Jel to onaj plasticni dio unutra ili ...? I kako je dosao do poluosovine da se omota ?
I da dobar je golfic, za okokuce i za pijace i da skines tablice kad ti trebaju za japanca![]()