TDi Power je napisao(la):Bravo cupavi svaka cast,steta sto ti se to desilo,ali jbg bice bolje drugi put
djavolica je napisao(la):Pa gdje 17 prijavi jesi to zbavio tablice il su samo reda radi? steta sto se to desilo al hajd, bit ce spremnija valjda za sljedeci put
andre306 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa gdje 17 prijavi jesi to zbavio tablice il su samo reda radi? steta sto se to desilo al hajd, bit ce spremnija valjda za sljedeci put
heheh, nisam bio siguran noc prije mi malo lamela pocelas proklizavati pa zato ali sve ok proslo, a tablice su od bratovog golfica, hehehehe jbg morao sam se snaci.....
djavolica je napisao(la):andre306 je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa gdje 17 prijavi jesi to zbavio tablice il su samo reda radi? steta sto se to desilo al hajd, bit ce spremnija valjda za sljedeci put
heheh, nisam bio siguran noc prije mi malo lamela pocelas proklizavati pa zato ali sve ok proslo, a tablice su od bratovog golfica, hehehehe jbg morao sam se snaci.....
Neka i treba se snaći sobro si ti onda bar vratio tablice ja ih ne dam pa ću i za to morat kaznu platit
LSD je napisao(la):dobar crx mnogo
menjic je napisao(la):???
A mozes li mi objasniti kako je pukao taj unutrasnji i omotao se oko poluosovine ???
Jel to onaj plasticni dio unutra ili ...? I kako je dosao do poluosovine da se omota ?
I da dobar je golfic, za okokuce i za pijace i da skines tablice kad ti trebaju za japanca