Član
vectra_tuning je napisao(la):nema ovi iz gradacca kako su poceli...samo jos da imaju klub daleko bi stigli.pa zar nisam upravu?
adi moracemo naci kasu i ubaciti kod halima u garazu nista nam drugo ne preostaje
vectra_tuning je napisao(la):nema ovi iz gradacca kako su poceli...samo jos da imaju klub daleko bi stigli.pa zar nisam upravu?
roki_actros je napisao(la):Wow svaka cast...Extra projekat...Jako temeljito i lijepo bez fusanja...Lijepo je vidjeti kad mladji tim radi u sadejstvu sa iskusnijim i starijim majstorom...Odlicni uslovi lakiranja...Pretpostavljam vrhusnki izlakirano...Neka je sa srecom...Jedva cekam da i ja svog ponovo raspakujem....
Trozic je napisao(la):sve ste dobro uradili,svaka čast
honda je ekstra imam i ja taku samo sedan
koji je motor u civicu
vectra_tuning je napisao(la):bit ce mo najjaci al u dzepu najslabiji jebiga nemoze pare i jare.oporavit ce mo se hehe
Esmir_crx je napisao(la):Trozic je napisao(la):sve ste dobro uradili,svaka čast
honda je ekstra imam i ja taku samo sedan
koji je motor u civicu
da to sam zaboravio napisati motor je 1,3 16v sa 77ks auto ima svu opremu sem abs-a a motor ce sigurno ici drugi jer se nemogu priviknuti sa 125 na 77 znate to kako izgleda al zato imam jednog crx-a kojeg gazimo svi od reda tako da se tu opustim
Frenkie-3B je napisao(la):sve je ok ,osim tog duplog spoilera,njega izbacuj pod hitno,dok te neko nije stavio u anti-tuning,hehehe,nemoj se ljutiti care,dobronamjerno mislim
šakal40 je napisao(la):Super posao :icon_smile: , a što se tiće spojlera , ni meni se ne sviđa, ali o ukusima se ne raspravlja. Ako se tebi dopada heheh zašto ne
erol_brcak je napisao(la):too esma care!
kad ga prije zavrsi hebo ti sebe.zadnji put na msn sto ja vidje one angel eyes,hehe.
sta reci,nije po mom ukusu,ja bi to samo spustio,OZ ultraleggera,pocupo sve iznutra,vozacev sic samo i motorcinu uvalio,ali posto ti nisi istog misljenja onda cu reci da ako furas styling dobar si posao odradio osim te "rucke" o kojoj svi pricaju,zaista lose izgleda i ne stoji mu nikako,ovo stoji sam sedan-ima i to ne svim.dalje,zadnji branik je mogao biti bolji,ali jbg kad nema nema.hm,to je to,vece felge i bit ce jebenica
i nek se zna,meni najomiljenija generacija civica
jedva cekam dalje radove i da vidim kako izgleda bez tog cuda na krovu