tesko da ces naci ima ih al su rijetke ja sam na ovu ceko godinu dana al ipak se isplatiloVR6Boki je napisao(la):Fina, sta ce biti pod haubom? :icon_rolleyes:
Znas li da neko prodaje ovakvu Hondu? Al bas ovu petu generaciju... I evo jedna vesela vijest za sve Honda fanove, uskoro se kod nas otvara predstavnistvo Honde, sto znaci da cemo ih cesce vidjati na cesti :icon_biggrin:
almir_gr je napisao(la):Boja na slikama cudno izgleda, al' uzivo je boja extra izgleda
nisam mogo naci drugi spojler to je samo trenutno ima jos radova na autu npr felge koza itd....eMIRnAME je napisao(la):Sve mi je extra, osim ovog alu spojlera, nekako mi ne lezi na ovom autu, al to je samo moje misljenje.
Samo naprijed extra si ga sredio.
to cu i uraditi samo da dodjem do vremenamtopic je napisao(la):Svaka cast na trudu ... kombinacija boja i prednji branik su extra ...
Ali ovaj spojler na krovu nikako ne stoji, previsok je ... pokusaj negdje kod nekog tokara da napravis nize nosace, tako da spojler dodje na svega par centimetara od krova i to ce biti to
Zadnji branik je, po meni, mogao biti malo ljepsi ...
I trazi vece tockove pod hitno ...
U svakom slucaju lijep autic i fina podloga za dalje radove ...
Samo napred!