elmir je napisao(la):extra auto bas je fino ispalo..lijepsa mi je prednja karambolka od zadnje 10hiljada puta..malo m ise nesvidja zadnja karambolka al je sve ostalo za 5
Esmir_crx je napisao(la):elmir je napisao(la):extra auto bas je fino ispalo..lijepsa mi je prednja karambolka od zadnje 10hiljada puta..malo m ise nesvidja zadnja karambolka al je sve ostalo za 5
nisam mogo drugu naci za ovu gneraciju civica
tako je kako je
djavolica je napisao(la):Sve je extra samo spojler podhitno skidati!Ni skracivati ga ni nista vec skidati!Ono nije za krova nikako, jedino stoji na gepeku i to rijetko kojem autu stvarno!A zadnjeg branika sto se tice ubaci samo mreze u ove rupe i bit ce ok
Esmir_crx je napisao(la):djavolica je napisao(la):Sve je extra samo spojler podhitno skidati!Ni skracivati ga ni nista vec skidati!Ono nije za krova nikako, jedino stoji na gepeku i to rijetko kojem autu stvarno!A zadnjeg branika sto se tice ubaci samo mreze u ove rupe i bit ce ok
mrezice sam kupio samo cekam da kolega zavrsi neki poso pa cemo i to odraditi imaju i stpoeri zadnji a za spojelr cu da razmislim sta da uradim
a za spojelr cu da razmislim sta da uradim