bulex je napisao(la):jarane.... nije lagano bas izdrzati... temp od 60+ C a da ostanes pri zdravoj pameti
Nexus je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):Nexus je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):Nexus je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):@nodiash kad hoces da te ja otresem sa fiatom?? nikad nije kasno za prvi put ako nijedan nije dosad...
joj alene kad te ervix sa focusom otreso jbg onda,hehe
kad me otreso ervix?????? jesmo se trkali ikad?? ja se nesjecam... uostalom kod ervixa je dizel i po kilovatima nije logicno da me moze otrest a pogotovo ovako jos cccc:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
hehe,ne znam prico je on da te otreso,sad ne znam,al i on ga je natjero na 215 konja
laze, nikad se nismo potrkali, jesmo u zivinicama kroz grad ali bio on i ja sa curom, jos grad, lezeci, radar, guzva, tu me nije mogo otrest sigurno... to je slago.. a slago ti je i za 215 konja... u vrh glave 130 konja i to dabogda...
pa to u zivinicama,ma fabricki mu je 130 konja,al je cipovan,turbina 2,5,sdad ne znam jel 215 konja,tako on kaze
bulex je napisao(la):sta ste se uzdigli fiat-lovers.... hocete li sa mnom se trkati hehehehehe....... ili sto je sigurno sigurno sacekajte makar da stavim chip tuning.... da se u kojem slucaju ne bih obrukao
mada mislim da ove puntice bravice cromice tipice... tresem ko dva i dva
bulex je napisao(la):ma sve je jarane to ok... cijenim svako auto... al je fiat krsh
to ja za trizexa.... fiat lovera....