Faya_M5 je napisao(la):pa ja ovu vidjam kod B8 na stupinama...ako je to ta :S...
predobro je lego xenon, zbog dobrog malog sociva, pa ne bljesti ko kod ostalih sto stavljaju na obicni far...
super autic...samo nastavi radit na njemu...
DuloX_ je napisao(la):predobar motor... ma u fiat-a 1.2 benzinca sjedi isprepadas se kako ide... staces fiat je fiat najbolji i eto :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
DuloX_ je napisao(la):dobar motor... ma u fiat-a 1.2 benzinca sjedi isprepadas se kako ide... staces fiat je fiat najbolji i eto (za ove sto nevole fiat-e) :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
DuloX_ je napisao(la):@FABIA RS ne varas se vidjao si me tamo
@nodiash hmmmm koliko fiata te otreslo pa ih toliko nevolis :icon_smile::icon_smile:
nodiash je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):@FABIA RS ne varas se vidjao si me tamo
@nodiash hmmmm koliko fiata te otreslo pa ih toliko nevolis :icon_smile::icon_smile:
za sad nijedan niti ce al javim ti ako se nemoguce ostvari
trizex je napisao(la):nodiash je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):@FABIA RS ne varas se vidjao si me tamo
za sad nijedan niti ce al javim ti ako se nemoguce ostvari
Hehehehe srce slatko zivi u zabludi