nodiash je napisao(la):DuloX_ Wrote:
@nodiash kad hoces da te ja otresem sa fiatom?? nikad nije kasno za prvi put ako nijedan nije dosad...
heheheheh vise si nego smjesan...
DuloX_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):DuloX_ Wrote:
@nodiash kad hoces da te ja otresem sa fiatom?? nikad nije kasno za prvi put ako nijedan nije dosad...
pa smijesan ili ne pitam te kad hoces???
DuloX_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):DuloX_ Wrote:
nodiash je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):DuloX_ Wrote:
dijete ajd obrisi sline i idi se igraj s tim auticem garaza u pijesku...
bulex je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):DuloX_ Wrote:
jesi se ti nabrijao.... momak al pravo.... pa ne vozis ti ferrarija... nego fiatica i to mareu... sine moj.... moras ti motor novi ubacivati pa da se tako kurchis...
nodiash je napisao(la):neizbjegavam nista...nazalost nisam u granicama BiH ali vrlo rado bi volio stati kraj te tvoje kalajice...a to koga si ti treso iz nekih djelova grada i s kojim motorima ostavi za djece u komsiluku...sretno..
nodiash je napisao(la):iz tz i jesam samo na sljaci na bliskom istoku...drago mi je radi tebe...nadam se da cemo se susret jednom na cesti...
DuloX_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):DuloX_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):DuloX_ Wrote:
dijete ajd obrisi sline i idi se igraj s tim auticem garaza u pijesku...
haaahaaahahah kad sam uzimao mimija iz grabovice sa 2.5i mogu i tvog sa 85 kilovatica, bas si dijete, nisam dosao da se vrijedjamo samo sam te zvao da se potrkamo ali vidim da to izbjegavas a sad neznam zasto, jel sumnjas u svog bemvejcica ili u sebe???