hehe dobar si samo radi brzinom svjetlosti...chvale je napisao(la):Ma necemo ovako na forumu, nema smisla..Imam oglas na Pik.ba pa neka me potraze..Dvije su cijene ima sa 11 plate i 21 plate zavisi od kubikaze.U svakom slucaju nije puno.Jeftinije dodje nego da ga narucuju iz USA.Dajem garanciju..tako da se vozi opusteno..bez opterecenja.Nije zurba ..polako..da odradim primorje prvo he he..Taksisti navalili..haos..
menso je napisao(la):ma sad ce chvale da ti se javi i pojasnice ti sve ugl. i ja kako sam cuo nikakva losa dejstva nema po motor al et i ja cekam dok to kod nas postane sto ti kazes nermine boom pa cemo da vidimo kako funkcionira...
ArminM je napisao(la):chvale daj kakvo detaljnije objasnjenje,uputi nas malo bolje u ovaj sistem, ako ti nije problem naravno
lucky007 je napisao(la):Pozdrav
Jako sam zagrejan za HHO generator,hteo bi ga sam napraviti ali trebam jos malo pomoći.
Da li neko može da mi pošalje detaljno objašnjenje kao sve to da sastavim(koliko posto NaOH ide ,...):icon_smile:
e da i jel bi to moglo da se namontira u moj auto lancer 1.5 12v 1991 godište
Hvala
Ili mozda nektko u blizini ima svu opremu i prodao bi,...?
i to me zanima
lucky007 je napisao(la):Pozdrav
Jako sam zagrejan za HHO generator,hteo bi ga sam napraviti ali trebam jos malo pomoći.
Da li neko može da mi pošalje detaljno objašnjenje kao sve to da sastavim(koliko posto NaOH ide ,...):icon_smile:
e da i jel bi to moglo da se namontira u moj auto lancer 1.5 12v 1991 godište
Hvala
Ili mozda nektko u blizini ima svu opremu i prodao bi,...?
i to me zanima